Nnywellness.com

Fjerne C-klipp i Rangers


Ford Ranger er en liten pickup introdusert i 1983. Det er tilgjengelig i to hjul og fire-hjulet stasjonen, med en inline firesylindret eller V6-motor. Ranger bruker Ford 7,75 tommer bakakselen. Akslene beholdes med interne c-klipp som passer i slutten av hver aksling. Du kan fjerne klipp enkelt med noen mindre demontering av bakakselen.

Instruksjoner

• Park Ranger på et nivå, banet overflaten. Plass overføring i nøytral fordi du må rotere bakhjulene. Plasser hjulet parkeringsklosser foran forhjulene. Løsne det lug vanskelige problemer på bakhjulene. Bruk en jack Løft opp bak på Ranger og støtte det med jack står. Ferdig å fjerne bakhjulene og lug vanskelige problemer.

• Plass en avløp panne under bakakselen dekselet. Bruk en ratchet og socket for å fjerne skruene aksel dekning. Fjern dekselet og at utstyr oljen renne i pannen.

• Se på ring-utstyr, som er det store utstyret som sitter i vertikal posisjon i huset. Det er boltet til en annen del kalles "carrier". Rotere hjulene til du ser akselen - ca 1 tomme i diameter, som går gjennom flyselskapet. Finne små bolten som angir siden av transportøren på slutten av akselen. Denne bolt holder i akselen. Bruk en ratchet og socket for å fjerne bolten.

• Skyv akselen av transportøren til du ser ender akslene. Foreløpig ikke slå akslene under noen omstendigheter som dette kan fortrenge girene innsiden.

• Flytt til utsiden av akselen - hvor hjulet går - og skyv inn på akselen. Flytt tilbake til akselen bolig. Du vil se låsering i en groove i slutten av akselen. Bruk et par nål nebbtangen for å fjerne utklippet. Gjenta for andre akselen. Akslene er nå klar for fjerning.