Nnywellness.com

Hvordan du oppdaterer en Cobra Navone 3000


Hvordan du oppdaterer en Cobra Navone 3000

Cobra NavOne 3000 GPS-systemet gir sjåførene slå av slå snakket retninger og detaljerte veikart, eliminerer behovet å spørre om veien når du kjører gjennom en ukjent by. På tidspunktet for utgivelsen i 2004, var enheten priset rundt $1300. Selv i NavOne 3000 har siden blitt avbrutt, er det fortsatt mulig å få gratis programvare oppdaterer ved å besøke webområdet Cobra. Disse programvareoppdateringene er utformet for å forbedre mange funksjoner, for eksempel mer beskrivende veien navn og steder av interesse detaljer.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Cobra (se ressurser) og klikk på "FAQ" øverst på siden. Bruk rullegardinmenyene til å velge "Nav en 2750-2950-3000-3080" og "Programvareoppdateringer." Klikk "Send".

• Klikk "Hvordan få og laste programvareoppdateringer?" Klikk på fet "Her"-koblingen. Rull nedover og klikk "Nav en 3000/3080." Klikk på koblingen for siste oppdatering å laste ned oppdateringen til datamaskinen.

• Koble til NavOne makt, men ikke slå den. Koble en USB-kabelen til datamaskinen, og koble den andre enden til GPS. GPS-enheten lampene tennes, som indikerer en tilkobling.

• Dobbeltklikk på den oppdateringsfilen du har lastet ned. Klikk "Neste" før oppdateringen begynner. Når du blir varslet om ferdigstillelse, Lukk oppdatere programmet og fjerne GPS fra datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Ikke Fjern Cobra GPS fra datamaskinen under en oppdatering. Dette får ufullstendige data kan lastes til enheten.