Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Sansa


Hvordan å reparere en Sansa

Sansa MP3-spillere er en rekke bærbare digitale musikkspillere produsert av SanDisk. Blant problemene kan oppstå er spilleren frysing, musikken ikke spiller på Sansa eller datamaskinen ikke gjenkjenne den. Reparere disse problemene ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Utføre en hard reset hvis spilleren er frosset. Hvis du har en Sansa hefte, Fuze c200 eller e200-spilleren, trykk og hold nede "Power" eller "/ på/meny" i 20 sekunder. Slipp knappen "Power" eller "/ på/meny" og trykk "Power" eller "/ på/meny" knappen igjen for å slå på spilleren. Hvis du har en Sansa Express, trykk på "Velg" knappen og ikke ta fingeren mens også trykke volum opp eller + -knappen i 20 sekunder.

• Se hvis du har kjøpt rettighetene til å spille en bestemt sang gjennom en ekstra MP3-enhet hvis du har en hard tid å spille den sangen. Finne en eldre CD du brent og se hvis Sansa kan spille en sang fra den. Hvis sangen fra CD spiller for deg, men sangen du har en hard tid spiller ikke spiller, må du kjøpe sangen som ikke spilles.

• Oppdatere driveren hvis spilleren ikke gjenkjennes av datamaskinen. Bruke en tilkobling på PCen koble Sansa-spilleren. Spillerens skjermen kommer på og forteller deg at du er "tilkoblet" og at batteriet er enten full eller lading. Når du ikke får spilleren, prøv en annen USB-port eller datamaskinen hvis du kan finne en. Vær sikker på at du kobler direkte til datamaskinens USB-port enn i en USB-hub.

• Høyreklikk "Min datamaskin" på PCen og velg "Manage." Se på den høyre ruten i Enhetsbehandling. Sansa-spilleren vises som "USB Mass Storage" Hvis det er satt til MSC; Hvis spilleren er i MTP-modus som det viser seg som "Bærbar enhet." Et utropstegn eller et gult spørsmålstegn ved siden av enheten betyr drivere trenger oppdatering.

• Høyreklikk enheten som viser feil merket og klikk "Avinstaller." Velg "Action" på toppmenyen og velg "Søk etter maskinvareendringer."