Nnywellness.com

Hvordan å sammenlikne nye telefoner til iPhone


Hvordan å sammenlikne nye telefoner til iPhone

En ny mobiltelefon kan være en betydelig og kostbare kjøp, så det er viktig å få det beste avtalen på produktet du ønsker. Apples iPhone har fått mye hype men det kan være verdt å sjekke hvordan det sammenlignet med andre typer smart telefon, og hvis du finner ut at du ikke trenger alle funksjonene disse tilbyr, kanskje en annen type celle helt.

Det er flere måter du kan sjekke hvordan nye mobiltelefoner i forhold til iPhone. Pris sammenligning nettsteder, produsent nettsteder, leverandører (f.eks mobiltelefon butikker) og forbrukeren magasiner kan alle gi informasjon om hvor mye en mobiltelefon kostnader og hvilke funksjoner den inneholder. Husk at produsentens pris for en telefon ikke inkluderer kostnadene ved å kjøpe en kontrakt. Derfor er det også verdt sammenligne telefontjenester.

Apple har sluppet flere versjoner av iPhone. Fra desember 14th 2010 er den nyeste av disse iPhone 4.

Instruksjoner

• Finn ut prisene på telefonene du ønsker å sammenligne til iPhone. Dette kan være lettere på en pris sammenligning nettsted eller en mobiltelefon butikk der du kan se alle telefonene sammen samtidig. Fra desember 14th 2010, var iPhone 4 priset til $199 for et produkt med en lagringskapasitet på 16 gb og $299 for en som kan håndtere 32 gb data. Hvis dette er utover budsjettet, kan du se på andre nye typer telefon.

• Sjekk om telefonene du sammenligner til iPhone har berøringsskjermer. IPhone 4 reagerer på brukerens fingre og kan fortelle om det er mer enn ett siffer røre den, lese enkelte fingerbevegelser som for funksjoner som zoome inn eller merke tekst. Det er mulig å gjøre dette på grunn av en spesiell laminert panel på skjermen, som bruker elektriske felter til følelse når det er tilværelse berørt. Hvis dette er en funksjon du er ivrig på, kan det være best å sammenligne bare iPhone og andre merker av touch-skjerm telefoner for pris og andre funksjoner.

• Liste som egenskaper og funksjoner du ønsker eller trenger en mobiltelefon. Disse kan inkludere om de kan ta video og stillbilder, tilgang til Wi-Fi og spille musikk. IPhone 4 har en fem-megapixel fremdeles kameraet og høy-definisjon video evnene. Det tillater brukeren å gå online via 3G eller Wi-Fi og kan lagre og spille musikk. En forbruker magasin kan være det beste stedet å lete etter denne informasjonen.

• Sammenlign de fysiske aspektene av iPhone 4 og nye telefoner. Forbruker magasinet kan være nyttig i å finne denne informasjonen, eller du kan finne det lettere å gå til en mobiltelefon og se produktene foran deg. Størrelsen og vekten av produktet kan være nyttig informasjon å vite hvis du tror du trenger å bære den rundt i lommen. IPhone 4 er 4,5 inches i høyde, 2,31 inches i bredde, 0.37 inches i dybden og veier 4.8 ounces.

• Se i en forbruker magasin eller på produsentens webområde å sjekke batteriet livet av nye telefoner og iPhone. Dette kan være viktig for deg hvis du ser deg selv reiser med telefonen mye. IPhone 4 vil opprettholde makten i ventemodus for 300 timer. Dette tallet reduseres avhengig av hva du bruker produktet. Lytte til lydfiler vil ta mindre strøm enn å se videoer, for eksempel. Hvis du tror du kan lade mobiltelefonen din regelmessig, må du ikke finne en med lang batterilevetid.

• Vurdere hvordan Fjern du trenger visningen skal. Kvaliteten på skjermen kan være en viktig faktor hvis du skal bruke telefonen til å ta bilder eller videoer eller å se på visuell informasjon som klipp på Internett. Jo høyere oppløsning og pixel tettheten, desto skarpere blir bildet blir. IPhone 4 har en LCD-skjerm med en oppløsning på 960 x 640 på 326 bildepunkter per tomme.

• Anslå hvor mange filer du må holde på mobiltelefonen. Lagringskapasitet kan være et viktig aspekt for de som håper å holde mye data på telefonen, for eksempel videoer eller lydfiler. IPhone 4 er tilgjengelig i både 16 gb og 32 gb-modeller.

Tips og advarsler

  • Federal borger informasjon Center forbruker handling tjenesten råder holde klar av tilbud som virker for godt til å være sant, fordi de sannsynligvis er.
  • Vokt dere for kjøling perioder. Disse kan være misvisende og forbrukere kan trekke fra bare enkelte typer kontrakter.
  • Kjøp når du er i en god ramme i sinnet. Forbruker handling advarer mot å kjøpe i tider med stress. Det har også advart om at utvidet servicekontrakter og garantier er ofte ikke verdt sine kostnader.