Nnywellness.com

Hvordan trimme en olje segl


Hvordan trimme en olje segl

Ligger på olje pan i foran og bak i en liten blokk motor er en olje segl. Dens hovedformål er å hindre væske lekker på i olje pan. Du må trimme en olje segl for å få det til å passe. Forskjellige olje pan konfigurasjoner krever egendefinerte olje sel å hindre lekkasjer. Når dette skjer, må du klippe segl for å sikre motoren olje pan ikke vil lekke når nye oljen forseglingen er installert.

Instruksjoner

• Plasser motoren olje pan, med åpningen mot taket, på en arbeidsbenk. Bruk et stykke streng for å måle innsiden av olje segl setet foran og bak i olje pan. Lå strengen i konkave overflaten av olje segl setet og bruk fingrene til å markere avstanden fra begynnelsen til slutten kantene av olje segl sete med strengen. Hold fingrene i posisjon og flytte strengen til et stykke papir, overføre avstanden med en penn på papir. Måle olje segl setet på den motsatte enden i olje pan og merke denne avstanden.

• Plass en oljen forseglingen siden to merkene viser lengden på oljen forseglingen måtte passer i olje segl setet. Posisjon olje forsegle slik at en lik mengde segl utvides forbi begynnelse og slutt merkene. Du samme avstand trimmet fra begge ender, så posisjonering oljen forseglingen ved merkene er viktig. Lage et merke på den flate siden av oljen forsegle der den trenger å bli beskåret. Gjenta prosessen for både foran og bak olje sel, sørge for at du merket hver segl riktig. En front sel målt lengden på en tilbake sel passer ikke ordentlig heller kan en front tetning brukes som tilbake tetning.

• Trim hver oljen forseglingen på merkene. Trykk ned på oljen forseglingen som den hviler mot en hard, flat overflate. Firkantet oljen forseglingen på 90 grader til cutting vinkel. Skjære gjennom gummi og metall rier av oljen forseglingen med skarpe verktøyet kniv.

• Posisjon trimmet olje tetter ved streng målingene sørge for dimensjonene har blitt duplisert.

Tips og advarsler

  • Wire cutters kan brukes i stedet for et verktøy kniv trimme en olje segl. Kontroller at saksen er skarp og kutt rent. Måle to ganger og kuttet en gang. Bruk kanten av papiret til å merke én finger på strengen og bruke hånden til å markere hvor strengen ender.
  • Dårlig kuttet olje sel deles opp lengden på seglet etter installasjon, forårsaker en lekkasje nesten umiddelbart.
  • Kutte med verktøyet kniv uten riktig beskyttelse kan utslag i skaden å hender, håndledd og armer. De tynne strimler av metall i en oljen forseglingen kan produsere minutt metall slivers som kan skade bløtvev. Bruk vernebriller når kutte med verktøy.