Nnywellness.com

Hvordan nyte din Utility Vehicle eller UTV


Hvordan nyte din Utility Vehicle eller UTV

Feltet UTV startet som et redskap for å fylle gapet mellom pickups og ATV - en måte å tilby off-road allsidigheten til en all - terreng kjøretøy og Last-bærer en mer Road-verdig transport. "U" i UTV står for "nytte" - som er akkurat hva disse kjøretøyene gjør best - men det betyr ikke at de ikke kan sinnsykt morsomt, også. Noen gode gearhead verdt salt sin finner en måte å få størst mulig adrenalin av noe med en motor og hjul. Der det er en vilje, finnes det en måte å finne moro med alt fra UTVs til rakett skøyter.

Instruksjoner

• Finne et sted å nyte din UTV - forhåpentligvis der du ikke kjøre den av en klippe, få det fast eller få trakassert av The Man. grus og smuss stier, gresskledd felt og isete parkeringsplasser er de beste innstillingene. Unngå steder med bratte karakter eller ruts kan vende din UTV, og holde seg unna store steiner eller hindringer som dine små hjul UTV ikke klart. UTVs vanligvis har ikke mye makt, så å finne et sted hvor du kan opprettholde fremdriften er nøkkelen til å nyte bilen.

• Blåse opp motoren med en haug med salpeterholdig oksid. Bygge en ny motor, og holde pumping juice i før du skifte jorden fra sin akse.

• Merke en sti eller autocross kurs, og kjøre langsomt å være sikker på at feltet UTV vil gjøre det, og du ikke vil dø av stokken eller å treffe noe. Ta din største passasjer-rival langs for turen og har dem opererer en stoppeklokke mens du kjører noen flyr runder av merket kurs. Bytter plass og tid dem, så krangle om hvordan en av du jukset og tenke opp noen unnskyldninger om hvorfor du mistet. Deretter installere større lystgass jets.

• Møte med en gruppe lokale UTV entusiaster, få en kjede og ordne en tug-of-war kamp med en annen UTV. Du kan nivå spillefeltet litt av hosting ditt arrangement på vått gress, is eller snø. Husk at makt ikke alt; en godt timet rykk på rattet kan trekke motstanderen sidelengs og destabilisere ham. Tillate en solid 50 fot spillerom i sonen seier slik mange brutale slite og sidelengs panikk.

• Kaste din UTV i en 2WD høy og gå drivende i noen vått gress eller på isen. Hvis du har en venn med en sammenlignbar UTV, så gå drivende i tandem, perfekt motsatte-lock treghet lysbildet og legge det ut på YouTube for å imponere dine venner. Når verden gjenkjenner din "mad ferdigheter", kommer de utfordrer deg og opprette en helt nytt paradigme i motorsport underholdning. Bli noe sponsorer dollar, kjøpe en Vietnam-era Chinook helikopter jet engine og hodet til Bonneville å sette en ny land fartsrekord. Deretter installere større lystgass jets.

Tips og advarsler

  • Advarsel fra redaktørene: denne forfatterens dårlig sans for humor nylig fikk han forpliktet til et Institutt for strafferettslig sinnssyke. Vi i Ehow.com ikke på noen måte bifaller strapping en jetmotor til din UTV, siden kabinettet vil trolig oppløses og snu på noe nærmer Bonneville hastigheter; heller ikke foreslår vi prøver å vippe jorden fra sin akse med lystgass, som det ville sende planeten vår i solen og skader dens ozonlaget. Egentlig bare ignorere hele denne artikkelen; selge din UTV, kjøpe en Camry og Følg alltid bokførte fartsgrensen. -Vennlig hilsen Ed.