Nnywellness.com

Spesifikasjoner & vekt for Honda 90 påhengsmotor


Honda Motor Company ble grunnlagt i 1948 i Japan. Selskapet opprinnelig produsert bare motorsykler og motorsykkelmotorer. I dag, produserer Honda en mengde motor drevet produkter. Honda 90 påhengsmotor er produsert av Hondas Honda Marine rulletekst. Denne motoren er ansett å være mellomstore og er mest teknologisk avanserte og kraftige mellomstore påhengsmotor produsert av Honda.

Engine spesifikasjoner

Honda 90 er en 1496 cc, fire-takter, firesylindret motor. Sylinderen av denne maskinen har en diameter på 3 inches og slag stempelet er 3,5 tommer lang. Valvetrain av denne motoren er én overliggende kamaksel som styrer motorens 16 ventiler. Honda 90 bruker et flytende kjølesystem. Drivstoff er levert til motorens sylindere av programmert bensininnsprøytning.

Ytelsesspesifikasjoner

Når du bruker åpne gass eller WOT, opererer Honda 90 hvor som helst på mellom 5300 og 6300 omdreininger per minutt. Toppen vurdert kraft av denne motoren er 90 hestekrefter 5800 omdreininger per minutt. Honda 90 har en mikrodatamaskin programmert tenning og en elektronisk kontrollert Start systemet. Denne motoren er smurt med en våt sump system.

Vekt spesifikasjoner

Honda 90 tilbys som to trim modeller, L-type og X-type. Begge disse trims har samme motor spesifikasjoner, men X-type kommer med mer standard utstyr enn den L-typen. Tørrvekt av L-typen er 359 lbs. mens tørrvekt av X-typen er 365 lbs. Tørr vekt gjenspeiler vekten av motor med ingen drivstoff og ingen av nødvendig væsker.

Andre dimensjoner

Honda 90 vil varsle operatøren når det er lavt oljetrykk, over-oppvarming og over rev. Dynamoen som styrer elektronisk start av motoren har utgang karakteren 44 forsterkere, mens batteriet til motoren har en utgang vurdering av 35 forsterkere. Honda 90 er 18,9 inches bredt.