Nnywellness.com

EPA krav for merking spillolje


EPA krav for merking spillolje

Enkeltpersoner og bedrifter både må følge føderale retningslinjer fra det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) når arbeider med og lagre avfall eller brukt olje. En rekke kilder råvarer brukt olje, så det er viktig at regelverket refereres for å unngå kostbare bøter og gebyrer når du arbeider med olje. Forskriften gjelder å avhende brukt olje og merking brukt olje.

Definisjon

Når bestemme om spillolje er klassifisert av EPA som brukt olje, vurdere sin opprinnelse. Alle dyr og vegetabilsk-baserte oljer utelates fra regelverket for brukt olje. Olje som er laget av syntetiske materialer eller raffinert fra råolje kan anses brukt olje. En syntetisk eller grov olje kan betraktes som brukes hvis den brukes som: smøremiddel, hydraulisk væske, for varmeoverføring eller oppdrift. Oljer som passer disse vilkårene, men ikke faktisk brukt som olje som har sølt fra beholderen, anses ikke brukes. Til slutt, hvis olje er forurenset enten gjennom bruk eller eksponering for andre kjemikalier, er det anses brukes og må merkes i henhold til EPAs retningslinjer.

Merking og lagring

Regler for merking og lagring spillolje, som regnes som brukt olje, er satt av EPA. Forskriften kalles administrasjonsstandarder og krever at både enkeltpersoner og bedrifter selskapet og butikken brukt olje i henhold til føderale retningslinjer. Alle brukt olje må lagres i en beholder eller tank som kan lukkes med skrukork lokk. Disse beholdere og tanker må også være fri fra rust og lekkasjer og kan ikke tidligere har lagret noe mat eller kjemikalier. Alle beholdere og tanker med brukt olje må være tydelig merket med ordene "Brukt olje." Containere som brukes til brukes olje må også merkes med et EPA 12-sifret ID-nummer.

Alternativer for spillolje

Brukt olje kan også tas til offentlige samling sentre resirkuleres. Bedrifter som trenger å håndtere brukt olje kan følge EPA retningslinjer som fritar dem fra ansvar og ansvar for oppryddingsarbeidet kostnader forbundet med håndtering brukt olje. For å kvalifisere, bedrifter må riktig etikett og lagre brukt olje, unngå å blande brukt olje med farlige stoffer og godta brukt olje fra enkeltpersoner og sende den å bli resirkulert.