Nnywellness.com

Hvordan sammenligne 16-tommers dekk til 17-tommers dekk


Velge riktig størrelse dekk er nødvendig for kjøretøyet sikkerhet og veien ytelse. Dekk klassifiseres med en kode som identifiserer dem. Koden er lang og vite hvor du skal se etter den spesifikke dekkdimensjon krever litt bakgrunn av hva du ser på. Bruker følgende trinn, vil du kunne dechiffrere koden og vite dekket størrelsen på et blunk.

Instruksjoner

• Se på dekk koden. Det begynner med tall. Etter tallene vil være en gruppe med tall. Disse tallene representerer størrelsen når montert, av dekket fra bredeste punktet på utsiden av sideveggen til bredeste punktet på innsiden sidevegg av den av dekk, i millimeter.

• Sjekk tallene etter bokstavene og første sett med tall. Du vil nå se en ytterligere tre sifre som brukes til å identifisere den Tires delen bredde i millimeter. Etter dette settet med tall, vil du se en bokstav. Brevet brukes til å identifisere den Tires interne konstruksjonen.

• Se på tallene som følger tidligere bokstavene og tallene. For en 16-tommers dekk vil du se 16 og for en 17-tommers dekk, vil du se 17. Eksempel: P225/50R16 91S. Det siste settet med tall og bokstaver er for tjenestebeskrivelse.