Nnywellness.com

De beste tingene å gjøre med en rotfestet telefon


Heie en Android-enhet gir deg full lese og skrive tilgang til telefonens system. Dette kan du gjøre mange spesielle ting på Android telefonen som du ikke av kjent var mulig. Med Android er åpen kildekode historie, har Google gjort det enkelt å ta full kontroll over Android telefonen og kjøre hva du liker på den.

Overklokking

Som i 2011 var 1,2 Ghz raskeste CPU klokkehastighet tilgjengelig på forbruker-telefoner. Du kan imidlertid kjøre til mennesker som er Android telefoner kjører på 1.3, 1,4 og selv 1,5 Ghz. Dette er fordi de stemplet over deres telefon CPU. Mye som det er gjort på en datamaskin, skyver overklokking telefonens CPU telefonen grensen. De fleste CPU chips er stand til å gå mye raskere enn hva de er satt på når du kjøper dem. De er satt på disse lave hastigheter å maksimere batteri lengde. Dette selvsagt betyr at når du over klokke telefonens CPU du vil miste strøm på en raskere hastighet. For å unngå dette, kan du angi parametere som vil hindre overoppheting eller noen form for permanent skade.

Theming

Android er lager brukergrensesnitt er ikke for alle. Mens Google har slått det var en gang en upolert åpen kildekode UI i en ganske intuitiv, kanskje bare ikke svart og grønn standardtema for deg. Når rotfestet, kan du installere tusenvis av bruker-laget temaer som er tilgjengelige over Internett. Du kan også lage Android telefonen ser ut som en iPhone, Blackberry, Palm og nesten alle andre telefonen UI. Etter å gå gjennom noen intensiv opplæring, kan du også lage ditt eget tema gjelder for forankret Android telefonen.

Oppdater Android

Vanligvis må du vente på telefonen operatør eller produsenten å løslate en Android-programvare oppdatere å oppdatere telefonen til den nyeste versjonen av Android. Når du er forankret, kan du installere direkte oppdateringer fra Google på ditt håndsett og alltid ha en oppdatert Android OS. Men trenger telefonen å ha en ulåst bootloader for å installere disse lager versjoner av Android. Fra 2011 er Samsung, Sony og HTC bare produsentene å holde sant Androids arv og holde ulåst bootloaders.

Fjerne System-programmer

Når du kjøper en mobiltelefon fra en operatør, ser du mer enn sannsynlig leverandør har installert programmene på telefonen. Dette kan bli litt irriterende når du ikke har mye rom å installere programmer på telefonen eller ha løpe ut etter rom på SD-kortet. Bruker arkiv utforske, kan du gå inn i systemmappen for Android-systemet og slette disse programmene fra mappen "apps". Dette avinstallerer dem systemet apps gir deg tilbake friheten fra transportør programmer.