Nnywellness.com

Hvordan bruke forhåndsbetalte telekort


Hvordan bruke forhåndsbetalte telekort

Forhåndsbetalte telekort, som ofte reduserer samtaler, er ideelle for lang avstand telefonsamtaler. De brukes ofte av dem med familie bor utenlands, samt studenter reiser i utlandet. Foreldre kan gi sine barn forhåndsbetalte telekort, som er tilgjengelig fra supermarkeder og mange andre butikker, før de avverge til høgskolen. Velg forskjellige typer ringer kort, inkludert kortene som du kan legge kreditt til når det opprinnelige beløpet er ute.

Instruksjoner

• Kontroller at kortet har en gratis telefonnummer og et personlig identifikasjonsnummer (PIN). Denne informasjonen kan være skrevet på selve kortet, eller leveres med en medfølgende heftet. Sjekk kortets utløpsdato, hvis den har det, å sørge for at det er fortsatt gyldig. Bruke alle dine minutter ringetid før kortet utløper.

• Ring tilgangsnummeret, og PIN-nummeret, fra hjem telefon eller mobiltelefon.

• Lytte til automatiserte stemmen, som ber deg om å angi telefonnummeret du vil ringe. Også vil fortelle deg hvor mye tid du har igjen på kontantkortet ditt. Angi telefonnummeret og fortsette samtalen som normalt.

• Legge til ekstra kalle tid til kortet ved å ringe kunde service nummer trykt på baksiden av kortet og følge instruksjonene for automatisert. Gi opplysninger om kredittkort til faktureringsformål.

Tips og advarsler

  • Hvis du opplever problemer med forhåndsbetalte telefonkort, kan du kontakte kortutstederen. Detaljer er normalt skrives ut på baksiden av kortet. Hvis dette ikke fungerer, kan du kontakte Federal Communications Commission online på esupport.fcc.gov/complaints.htm.
  • Sikre telekortet til alle tider. Hvis access telefonnummeret og PIN-nummeret skrives ut på kortet, og den blir stjålet, vil tyven kunne bruke gjenværende samtaletid.