Nnywellness.com

Slik viser du tapte eller slettede tekstmeldinger på en AT&T mobiltelefon


Slik viser du tapte eller slettede tekstmeldinger på en AT&T mobiltelefon

Tekstmeldinger, også kjent som SMS (kort beskjed service), er et stadig mer populært middel til kommunikasjon. Som du skal gjenopprette en melding på en AT & T mobiltelefon, er det ikke så vanskelig hvis du har de riktige verktøyene.

Instruksjoner

• Ring AT & T og forespørselsmeldingen slettet tekst for kontoen. Selskapet er ikke lovlig nødvendig å gi den og i mange tilfeller vil kreve en rettskjennelse for å gjøre dette. Sjansene er at du ikke lykkes med denne metoden, men det er verdt å prøve. AT & T kontaktnummeret er 800-331-0500 eller 611 fra mobilen.

• Kjøpe et SIM-kort leser verktøy. Disse enhetene kan du hente data fra en mobiltelefon, inkludert noen tekstmeldinger som er slettet. Kortet leveres med programvare å lese dataene og en USB-enhet for å pakke den. Du kan kjøpe disse verktøy. Blant de tilgjengelige er spion SIM-kortleser, SIM-kortet utvinning verktøyet og USB SIM-kortet leseren (se ressursene nedenfor for der hvor å kjøpe). Fra mai 2010 varierer de i pris fra $59 for $149.

• Slå på datamaskinen og sette CD-ROM som følger med SIM kort kit i datamaskinens stasjonen. Vent installasjonsveiviseren spørre hvis du ønsker å installere programvare og drivere, og deretter klikker du "Ja" Klikk "Neste" og følg instruksjonene på skjermen. Etter installasjon, gjenstarte din computer.

• Fjerne SIM-kortet fra telefonen ved å slå telefonen av og deretter ta ut batteriet. Skyv hvite rektangulære SIM-kortet ut av telefonen.

• Plugg SIM-kortet inn i USB-enheten som følger med settet. Koble kabelen fra enheten til en USB-port på datamaskinen.

• Klikk på "Start"-menyen i Windows og åpne SIM card programmet ble installert.Når den er åpen, gå til "Fil" og velg "Lese tekstmeldinger." Dette vil laste ned meldingene til vinduet center på programmet. Du kan lese slettede og uslettede meldinger, men du vil ikke kunne skrive ut eller ellers tilgang slettet de, som vil bli markert i rødt.

• Velg slettet meldingen du ønsker å lese og høyreklikk på den. Velg "Angre" og filen gjenopprettes.