Nnywellness.com

Hva er nødvendig for en 3D Mitsubishi TV?


Hva er nødvendig for en 3D Mitsubishi TV?

Mitsubishi 3D TV kan bli en kjedelig film en livaktig opplevelse. 3D-teknologi Liver opp folk og objekter på skjermen ved å legge til oppfatningen av dybde. Mitsubishi gir flere TV-modeller for å slå din stue til en 3D underholdningssenter. Når du kjøper en 3D-TV, må du også flere Mitsibushi tilbehør å aktivere denne teknologien.

3D Adapter grunnleggende

Mitsubishi 3D TV viser ikke alle TV-programmer i 3D. Den opprinnelige filmen eller Vis må være i et 3D-format. For eksempel hvis du har en satellitt rett eller abonnere på kabel-TV, kan disse selskapene sende en 3D signalet gjennom sine sendinger. Hver Mitsubishi TV satt også har sin egen signalet. Men er signalet noen ganger annerledes enn den opprinnelige selskapets signal. Derfor trenger du en Mitsubishi 3D adapter å konvertere disse signalene.

Mitsubishi 3D-kort

Mitsubishi produserer sin egen 3D adapter for å konvertere signaler. 3DA1 kortet er for TV eiere som allerede har 3D-briller. Men kan du også kjøpe en startpakke som inneholder et 3D-kort. Enten kortet kan konvertere mest 3D signaler. Nettverkskort leveres med faktiske kortet enheten, et stativ, en fjernkontroll og en HDMI-kabel å hekte vil skille mediespillere eller satellitt/kabel bokser. På tidspunktet for publisering er prisen på 3DA1 kortet ca $100.

3D-briller og Emitter

Hver person ser på 3D må bruke spesielle briller. Dette ligner på glass de hånd på kino for 3D-filmer. Men trenger du en sender for disse TV. Vurder hvor mange mennesker vil se 3D Mitsubishi TV i beslutter å kjøpe slike TV eller hvor mange par briller for å få. Selv om du kan shoppe rundt etter andre kompatibel 3D-briller og en sender, har Mitsubishi 3DG-EX103 XpanD briller og 3D emitter på sin hjemmeside. På tidspunktet for utgivelsen selger forhandlere XpanD for om $100. Du kan legge til flere glass med is 3DG - X 103 produktet. Dette også selger for rundt $100.

Mitsubishi startutgave oppdateringspakker

Hvis du kjøper din første 3D TV, gir Mitsubishi et par tilbehør startutgave oppdateringspakker. Disse pakkene inneholder alle de grunnleggende tingene som trengs for en 3D Mitsubishi-TV. Både 3DC1000 og 3DC100S Startpakker inneholder to 3D-briller med en sender, et 3D-kort, en HDMI-kabel og en bonus "Disney Blu-Ray 3D presentasjon Disc." Det finnes ulike pakker for varierende TV-modeller. Hvis du kjøper en startpakke, kontroller at den er kompatibel med 3D Mitsubishi TV du har eller har tenkt å kjøpe. Disse tilbehør emballere begge selger for rundt $200 til $300.