Nnywellness.com

Hvordan installere universalledd i en 1988 Ford Ranger?


1988 Ford Ranger er utstyrt med en u-felles som kobler drivaksel på baksiden av overføringen. Drivaksel har en u-joint som kobler baksiden av drivaksel på baksiden slutten. U-leddene er montert inne i åk på drivaksel. Når overføringen er engasjert, tillater foran u-joint overføring til slå på drivakselen. Bak u-joint kan deretter drivaksel slå den bakre enden. Over tid vil p lagrene i u-leddene bære ned og føre slakk i drivaksel.

Instruksjoner

• Trekk 1988 Ford Ranger på en plan overflate og slå av motoren. Delta på parkeringsbremsen.

• Sted hjulet parkeringsklosser foran begge hjul foran og bak i begge forhjulene.

• Skyv under førersiden av bilen bak sidedøren drivere. Finn åk som kobler drivakselen kunne bak overføring. Fronten u-leddet er i denne åk. Marker toppen av overføring åk og toppen av drivakselen åk med et stykke kritt. Når reinstallerer drivakselen med ny u-leddet, må du matche disse to merkene opp slik at drivakselen re installeres på samme måte som det kom ut.

• Skru ut de fire skruene fra de to c-klemmer som holder u-leddet på plass med en ratchet og en 12 mm kontakt. Fjerne skruene, og trekk ut drivaksel med hendene til drivaksel åk er gratis overføring åk. Lå slutten av drivakselen på en blokk av tre.

• Fjern beholde klippene fra begge u-joint caps med nål nebbtangen. Rotere drivaksel åk slik at en av u-ledd caps vender oppover og andre hetten vender nedover. Plassere en 3/4-tommers socket over cap og trykk slutten av stikkontakten med en hånd holdt slegge til socket skyver bunnen cap av u-leddet. Snu drivakselen tilbake og trykk den andre enden av u-direkte med håndholdte slegge til andre hetten skyver ut av drivakselen åk. Dra en ende av u-leddet av åk. Dra andre endene av u-leddet av åk til u-leddet er helt ut av åk.

• Fjern de to caps fra ny u-leddet. Plasser nye u-leddet i drivakselen åk. Rotere drivakselen slik at cap sidene av åk vender opp og ned. Trykk på en av caps rett på overarmen av u. Trykk dekselet over til u-leddet med hånden holdt slegge inntil det er plass til låseringen. Installere nye låseringen over hetten med nål nebbtangen.

• Snu drivaksel på andre siden og skyve andre hetten på plass over u-joint armen. Trykk dekselet over til u-leddet med hammer og installere det nye beholde klippet over hetten med nål nebbtangen. Plasser drivaksel med ny u-leddet i overføring åk. Kontroller at to merkene på overføring åk og drivaksel åk samsvarer med hverandre. Plasser c-klemmer på hver ende av u- og skru to metrisk boltene inn åk. Skru boltene ned stramt med ratchet og 12 mm kontakt. Dreiemoment bolter til 15 ft kg med en momentnøkkel og 12 mm kontakten.

• Flytte til drivaksel åk som er knyttet til åk på den bakre enden gjenta samme prosess som beskrevet ovenfor erstatte u-leddet. Når begge u-leddene erstattet, kjøre 1988 Ford Ranger i ca ti minutter. Park ranger og re-sjekk dreiemoment på u-joint klemmen bolter.

Tips og advarsler

  • Du kan også fjerne hele drivaksel overføring åk og bakenden åk erstatte u-leddene.
  • Ikke treffe øret av på drivakselen med hammeren. Dette kan resultere i drivakselen øret bryte.
  • Bruk alltid forsiktighet når du arbeider under et kjøretøy.