Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Radiator Cap som ikke lenger riktig


Hvordan å reparere en Radiator Cap som ikke lenger riktig

Når du har en radiator cap som ikke forsegle riktig, har du et stort problem på hendene. Ikke bare gjør dette føre bilen overopphetes, kan det også føre til mye større problemer ned linjen. Noen av tegnene at du har en dårlig sel på radiator inkluderer pytter av kjølevæske danner under bilen, uventet lav kjølevæske nivåer og overoppheting problemer. Den gode nyheten er at en hurtigreparasjon er enkelt og billig. Den dårlige nyheten er at reparasjonen er sannsynligvis midlertidig, og til slutt må du erstatte radiatoren.

Instruksjoner

• Finn radiator og Finn lekkasjen. Når du er sikker på at du har en lekk radiator, la motoren avkjøle før du fortsetter. Vær oppmerksom på at det fortsatt kan være noen damp og trykket i radiatoren og ta forholdsregler. Det bør være en press release ventil på radiatoren selv. Hvis ja, trykker release ventil la av steam.

• Åpne radiatorlokket. Legg til en til to spiseskjeer av grov sort pepper. Fyll radiator til riktig nivå med vann, erstatte hetten og gå for en 10-minutters kjøretur. Pepper bør bland med vann og utvide, fylle opp noen hull og stoppe lekkasjen.

• Park og la motoren avkjøle deg igjen. Når motoren er kald, sjekk kjølevæske nivå og se etter noen puddling i eller under radiatoren. Hvis lekkasjen ikke har stoppet, Gjenta trinn 2 og 3 til det gjør.

• Hvis pepper er ikke svaret, gå til din lokale auto forsyning butikken og kjøpe en bil radiator lekkasje fugemasse. Noen radiatorer er laget av aluminium, mens andre er laget av kobber. Det er ulike fugemasse produkter for hver, så husk å kjøpe riktig tetningsmiddel produktet. Følg instruksjonene på pakken.

Tips og advarsler

  • Radiatorer vare ikke evig. Hvis du har en lekkasje, kan du kjempe mot den for en stund, men til slutt må du erstatte radiatoren.