Nnywellness.com

Hvordan å synkronisere iPhone kontakter uten å slette


Hvordan å synkronisere iPhone kontakter uten å slette

Det er lurt å synkronisere iPhone regelmessig med iTunes fordi den sikkerhetskopierer dataene på iPhone. I tilfelle at iPhone er mistet eller stjålet, kan du koble din nye iPhone til datamaskinen og gjenopprette alle data fra gamle iPhone bruker iTunes. Vanligvis er endringer du gjør på iPhone synkroniseres med iTunes og en ny sikkerhetskopi opprettes. Du kan imidlertid også manuelt gjenopprette iPhone slik at iPhone gjenspeiler iTunes backup, og informasjon som du slettet på iPhone kan gjenopprettes.

Instruksjoner

Synkronisere iPhone

• Koble iPhone til datamaskinen. iTunes åpnes automatisk. Lokalisere og klikker iPhone i iTunes under "Enheter" og deretter "Info"-fanen.

• Klikk på kategoriene forbundet med "Kontakter" og andre data du vil synkronisere hver gang du kobler iPhone til datamaskinen.

• Klikk på "Apply". Datamaskinen synkronisere kontaktene og annen informasjon du har angitt med iPhone.

Manuelt gjenopprette iPhone

• Koble iPhone til datamaskinen. iTunes åpnes automatisk.

• Kontroll-klikk eller høyreklikk iPhone-ikonet under "Enheter" i iTunes.

• Velg alternativet "Gjenopprett fra sikkerhetskopi". Dette alternativet vil gjenopprette kontaktene til iPhone. Din iPhone og iTunes blir nå synkronisert, uten tap av data hvis du slettet kontakter fra iPhone.