Nnywellness.com

Hvor å fastsette en TyTN GPS-enhet


HTC'S TyTNII er en side-glidende PDA smart telefon med mange funksjoner som en intern GPS-antenne som kan gi navigasjonsstøtte på eller av veien. Hvis TyTN GPS opplever glitches i funksjonalitet eller bare vil ikke få et signal, kan du bruke flere feilsøkingstrinn for å forbedre mottaket. Før du gjør noe annet, men operativsystem Prøv oppgraderer telefonen, som ofte fører til bedre funksjonalitet rundt.

Instruksjoner

• Oppgradere fastvaren til de mest moderne Windows versjonen 6.1. Naviger nettleseren til den første koblingen i ressurser-delen og klikk "Last ned" under 6.1 profesjonell oppgradere spesifikasjoner. Oppgi serienummeret til det angitte feltet, velg din valgte firmware i drop-down menyen og klikk "Last ned" igjen. Klikk "Lagre fil", og lagre den på skrivebordet. Etter det fullt lastet ned, koble din drevet på TyTN til datamaskinen via USB-adapter, så Dobbeltklikk installasjonsfilen. Klikk "Kjør", og følg instruksjonene for å sikkerhetskopiere dataene dine HTC-telefon og installere den nyeste firmwaren.

• Teste ut din HTC TyTNII ny funksjonalitet. Hvis du fremdeles har problemer med GPS-enheten, fortsette til trinn 3.

• Flytte til et område med direkte siktlinje til himmelen. Prøv å angi en destinasjon i GPS igjen. Ofte problemer med en GPS-enhet stammer fra en dårlig linje av syne en satellitt. Høye bygninger, overdreven skyer, tette skoger og tunneler kan ofte skjule god GPS-signaler.

• Trykk "Start" på TyTN, deretter "Programmer" og "QuickGPS." Klikk "Last ned", og laste den mest oppdaterte satellittdata som er tilgjengelig på telefonen. (Sakte laste disse dataene inn på din TyTN kan ta minst tre dager, men det bare kan være løsningen du trenger.)

• Gjenstarte din TyTN, og teste ut din GPS-funksjonalitet.

Tips og advarsler

  • Kontakte HTC kundestøtte på den tredje linken i ressurser-delen for ytterligere feilsøking.