Nnywellness.com

Sony 60A2020 spesifikasjoner


Sony 60A2020 spesifikasjoner

Sony har et stort utvalg av TV og 60A2020, utgitt i 2007, er en av mange som tilbyr høy-definisjon (HD) visning og et godt sett med tilkoblingsmuligheter. Mens dette er en robust valget for en TV, er de eneste egenskapene som skiller den fra andre TVer i Sonys A2020 serien skjermstørrelse og fargen på selve enheten.

Video

TV skjermen måler 59,5 tommer diagonalt, og størrelsesforholdet er 16-av-9. Oppløsningen er 1,920 av 1,080 bruker progressiv skanning, så det er en 1080p-skjerm. Det har også Sonys avansert Iris-funksjonen, som forbedrer kontrasten i bildet, særlig i mørke scener når mange TV mister kontrast kvalitet. Det har mange justerbare innstillinger for bilde, for eksempel farge, svart corrector, klar hvit og gamma kompensasjon.

Lyd

Enhetens lyd er to stereohøyttalere TV er kompatibel med Virtual Dolby Digital og SRS TruSurround XT. Strømforbruket er 12 watt per høyttaler. Du har også alternativer i TV-menyen til å justere diskanten og bass og et alternativ for "Jevn lyd," som holder volumet konsekvent på tvers av ulike programmer og reklame.

Input og Output

60A2020 har en rekke lyd- og videotilkoblinger. Alle tilkoblinger er på baksiden av TVEN hvis ikke annet. Videoinngangene inkluderer tre komponent tilkoblinger, en foran og to bak; tre RCA (kompositt), en foran og to bak; en RF-kontakt. én S-video; og to HDMI, som har lyd bygget i. Dens lydinnganger er en PC lydinngang, seks RCA (tre for komponenten, tre for kompositt) og en Dolby Digital optisk. Dens lydutganger er en Dolby Digital optisk og en RCA. Som de fleste TVer har den ikke noen form for videoutgang.

Diverse

Denne TVEN er bakside-prosjektering modell. Det krever 120-volt, 60 hertz makt, og den trekker om en halv-watt i standby og ca 210 watt når. TVEN er ENERGY STAR-kompatible. Settet er 39 inches høy, 55,6 inches bredt og 20.25 inches dyp, og det veier litt over 94 lb. TV pakken inneholder TV selv, en fjernkontroll, to AA-batterier, Bruksanvisning, en "Quick Start" guide, garantien og en produktregistreringskort.