Nnywellness.com

Bug deflektorer virkelig fungerer?


En bug deflektor eller bug skjold er en nyttig tilbehør for biler fordi det kan omadressere insekter fra frontruten for å øke førerens sikt. Aerodynamisk enheten festes til fronten av panseret for å lage en slipstream effekt som løfter rusk over frontruten.

Effektivitet

Produkt forskning nettstedet Pro3xpert hevder en 90 prosent effektivitetssats for bug deflectors som de testet, noe som antyder at insekter fortsatt sporadisk unnslippe styringen men til sterkt redusert pris. Når feil splatter på panseret og tørr på overflaten, maling er ofte kompromittert og kan chip. Styringen hviler på ledende slutten av panseret, fullt beskytte den mot direkte treff og potensielle skader.

Funksjoner

Feil deflektorer er ofte laget av tung akryl å tåle kraften av bugs, steiner og andre løse materialer som vil komme i kontakt med enheten ved høye hastigheter. En høyere lip vil legge ekstra dekning mot tyngre objekter som ikke bli trukket inn i luften strømmen.

Drivstofføkonomi

Selv om styringen er utformet for å forbedre aerodynamikken av avstanden mellom panseret og frontruten, forårsake enheten ekstra dra. Edmonds bil kjøpe guide advarer legger en bug deflektor vil faktisk redusere totale aerodynamikken av kjøretøyet og dermed redusere drivstofføkonomi.