Nnywellness.com

Hvordan ikke å bli tatt av en bilselger


Hvordan ikke å bli tatt av en bilselger

Kjøpe en bil ofte betyr å sette av pushy bil selgere, utføre en masse forskning og shopping rundt. Ifølge Krohn & Moss forbruker Law Center solgt noen 150.000 sitron biler hvert år. Noen bil selgere prøver å få useriøs biler av deres mye med aggressive salg taktikk og svikefull svindel for å overtale en kjøper å ta bilen av hender. Kjøpe en ny bil reduserer risikoen for ender opp med en sitron, men nye biler kommer med høy forhandler markeringer og ofte svært glatt-snakkende selgere.

Instruksjoner

• Bestemme om merke, modell og år for bilen du er mest interessert i å kjøpe. Vurdere opptil tre ekstra biler som du ville sannsynligvis kjøpe hvis prisen var rett og hvis bilen sjekket ut så trygt og pålitelig med en ren kjøretøy-historie rapport.

• Forskning Kelley Blue Book eller online-Edmunds.com for å bestemme virkelig verdi av hver av bilene du er interessert i å kjøpe. Ta notater på den foreslåtte priser for hvert kjøretøy. Merk de varierende prisene basert på salg, privat selger og tilstanden på bilen.

• Bruk av Internett og avis annonser for å finne nye og brukte biler som du har forsket på. Hvis du kjøper en brukt bil, så spør å prøvekjøre bilen til en reparasjon center for sikkerhet og mekanisk inspeksjon. Inspeksjon prisen vil variere fra ca $50 til $200, og må betales av deg. Hvis bilen ser ut som trygt og mekanisk lyd, diskutere priser med selgerne. De kan gi deg et klistremerke pris men Edmunds.com rapporterer at forhandlere vil vanligvis være villig til å selge en bil godt under prisen.

• Se notatene for priser informasjon til å avgjøre hva du skal betale for et bestemt kjøretøy. Virkelig verdi er bare et anslag, så et par hundre dollar høyere kan være akseptabelt dersom tilstanden og bilens alternativer gjøre bilen mer verdifulle for deg.

• Be om en bil historie fra selgeren hvis du planlegger å kjøpe en brukt bil. En loggrapport kan hjelpe deg med å unngå er et offer for odometer svindel og sitron hvitvasking. De fleste forhandlere har rask tilgang til kjøretøy kjøpshistorikk. Hvis de ikke kan gi en, og du bør kjøpe en på egen hånd. Rapporter koster mindre enn $50 og krever vanligvis bare bilen identifikasjon nummer (VIN).

• Les alle papirene nøye når du bestemmer deg på bilen du vil kjøpe. Hold et øye for ting som reklame avgifter på kjøpekontrakten. Edmonds anbefaler at du spørsmål disse reklame avgifter. Dobbeltsjekk betalingsberegninger og sørg for at den totale mengden du er forventet å betale ikke overstiger beløpet du avtalt å betale.