Nnywellness.com

Hvordan bytter jeg en 94 Toyota lastebil Hood hengsel?


Hood hengslene på ' 94 Toyota pickup lastebil kan til slutt gå dårlig eller få skjev, særlig hvis din lastebil har aldri vært involvert i en ulykke. Erstatte lastebils hood hengsler er ikke en komplisert jobb. Imidlertid hetter er tung, og denne jobben blir enklere hvis minst to andre hjelpe holder panseret mens du arbeider på hengslene. Installasjon av nye panseret hengsler tar omtrent en time.

Instruksjoner

• Trekk utløserhåndtaket hette og heve panseret på ' 94 Toyota lastebil til helt åpen posisjon.

• Har dine hjelpeprogrammer holder panseret legge lavere hengslet på passasjersiden. Den nedre halvdelen av hengselet er festet på innsiden av hettens ramme. Bruke socket, med en bryterstangen nødvendig for å få innflytelse på bolten. Har dine hjelpeprogrammer holder panseret på plass når du har fjernet bunnen hengsel bolten.

• Flytte til førerens side og fjern lavere hengselet bolt med socket satt. Hjelpe assistenter løfter panseret og legge den oversiden på en myk flatt område. Bruk en dråpe klut om nødvendig å skrape maling på panseret.

• Fjerne bolten holder toppen halvparten av panseret hengslet til undersiden av panseret på førersiden. Gjenta dette på passasjersiden. Plasser nye panseret våren ned på panserets undersiden og sett festing bolten. Stram bolt. Gjør det samme for den nye hengslene på den andre siden.

• Løfter panseret, slå den høyre side og deretter justere bunnen våren hullene med monteringshullene på innsiden av hetten rammen.

• Sett bolt på passasjer side lavere våren og stramme med din socket satt. Gjør det samme for lavere hengslet på førersiden.