Nnywellness.com

Hvordan finne retning peke parabolen satellitt på parabolen nettverk


Hvordan finne retning peke parabolen satellitt på parabolen nettverk

Satellittsystemer kan være en utmerket måte å få et TV-signal. Den digitale retter tilbys av parabolen nettverk koble direkte til en av sine satellitter, mottak av høy kvalitet digitale signaler som tilbyr et stort utvalg av kanaler og filmer. Hvis du bor i et landlig område uten kabel-TV, satellitt kan være det eneste alternativet, men det kan være konkurransedyktig med kabel selv i byen. For at systemet skal fungere, må de peke rett i retning av satellitten. Få de riktige koordinatene fra mottakeren er rask og enkel.

Instruksjoner

• Koble Dish Network mottakeren til TVen med medfølgende koaksial eller sammensatt kablene.

• Slå på TV og mottakeren.

• Trykk "Meny" deretter "6-1-1" på fjernkontrollen for å vise "Punktet retten" menyen.

• Bruk fjernkontrollen til å velge "Peak vinkler."

• Velg rett du har fra lokalmenyen.

• Angi postnummeret for bygningen på som parabolen er montert. Menyen viser asimut, høyde, og forskyve koordinerer måtte peke din rett. Asimutvinkelen vil gi deg den generelle retningen som velger fatet, mens høyden og forskyve vil lar deg finjustere i dish mål. For å bruke disse co-ordinates, må kompass med grad tegninger (360 grader rundt sirkelen). Hvor asimut vil fortelle deg hvor mange grader fra Nord du må peke parabolen. De to andre tallene kan angis ved hjelp av fatet, som vil ha bolter du kan løsne på runde spor merket med bredde. Juster parabolen slik at bolter på linje med antallet grader av tilt (vertikal) og skråstilling (vannrett) gitt til deg av TV-menyen.

• Slå opp asimut og skjeve heving tallene for postnummer PDF-tabellene. Du kan gjøre dette hvis det er problemer med din mottakerens system. Bordene er tilgjengelige på webområdet Dish Network (se referanser).