Nnywellness.com

Hvordan installere Veivaksel sensoren på en 2004 Dodge Intrepid 2,7 L


Din 2004 Dodge Intrepid kom med en 2.7-liters sekssylindret motor og en fire-trinns automatisk girkasse. Tenningssystemet på din 2.7 liter har ikke en distributør så alle gnist timing styres av PCM basert på informasjon mottatt fra stillingsføleren veivakselen og kamaksel stillingsføleren. Veivaksel stillingsføleren er en hall-effekt sensor med en permanent magnet. Når tennene av Veivaksel pass sensoren PCM oppdager endringer i magnetfeltet. Veivaksel stillingsføleren ligger på baksiden av motoren blokken like over oljefilteret.

Instruksjoner

• Parkere de djerve på en plan overflate og sette på parkeringsbremsen. Høyne foran bilen med et gulv jack og stedet jack står under underramme skinnene. Senk Intrepid til den sitter ordentlig på jack står.

• Plassere deg selv under bilen i lys av oljefilteret. Undersøke motorblokken rett over til å finne Veivaksel stillingsføleren sikret i blokk med en enkelt bolt. Klem den låsing fanen og fjerne selen fra sensoren. Fjerne sveiv posisjon sensor bolten med kontakten og ratchet.

• Grip bunnen av sensoren fast med hånd og trekke det ut av motoren blokken med en liten krølle forslag; forsøk ikke å lirke sensoren, eller den kan ødelegge i blokken. Rengjøre sensoren parring overflate på motorblokken med en stålbørste.

• Installere en ny o-ring på nye Veivaksel stillingsføleren, dersom ikke allerede installert. Juster senterhullet på den nye sensoren med senterhullet i motorblokken og skyv sensoren på plass. Installer montering bolten og stram til 106 tommers-pounds med en tommers-pounds momentnøkkel.

• Koble ledningsnettet motoren til sveiv stillingsføleren, det klikker når riktig installert. Løft foran Intrepid av jack står og fjern jack står. Redusere de djerve til bakken.

Tips og advarsler

  • Motoren starter ikke uten en Veivaksel posisjonssensor installert og koblet til ledningsnett.