Nnywellness.com

Hvordan bygge en Faraday bur for gitarforsterkere


Hvordan bygge en Faraday bur for gitarforsterkere

Michael Faraday, en britisk vitenskapsmann, oppfunnet av buret i år 1836. Buret brukes som et skap som kan opprettholde elektrisk kostnader, som gir det muligheten til å blokkere eksternt statisk elektrisk felt. Biler og fly fungere som Faraday bur mot lynnedslag, og mikrobølgeovner virker på samme måte i overlapping mikrobølger som kan være skadelig hvis ikke bur i ovnen. Bygge din egen buret for å beskytte din gitar forsterker vil bidra til å beskytte den mot plutselige støt elektromagnet energi som en elektromagnetisk puls (EMP).

Instruksjoner

• Mål dimensjonene på din gitar forsterker. Samle to pappesker som er større enn forsterkeren, med en av boksene er liten nok å passe tett inn større pappeske. Plass mindre pappeske inne større en.

En alligator klipp til å avlede elektromagnetisk interferens.
Dekke den ytre boksen helt med aluminiumsfolie. Tape en jording wire til folien med cellofan tape og la den henge fra boksen. Knytte en alligator klipp på slutten av jording ledningen.

• Pakk boksen folie-dekket med svart polyetylen sheeting seks til 10 millimeter tykk. Tape sheeting å hindre folien fra å rive. Plass gitar forsterker inne boksen mindre.