Nnywellness.com

Hvordan sjekke kjølevæske nivåene i en Diesel Van


Kjølevæske i diesel van gjennom motoren kammer og bidrar til å holde motoren kjølig. Væsken blir pumpet gjennom kjølesystemet via en vannpumpe og trekker den varme fra motoren som den flyter gjennom motoren kammer. Kjølevæsken renner deretter fra motoren og i radiatoren. En kjølevifte deretter blåser på radiatoren og kjøler væsken slik at den kan fortsette som strømmer gjennom systemet, tegningen mer varme fra motoren. Kjølevæsken er vanligvis grønn i fargen og er blandet med vann på en 50 prosent ratio. Siden din dieselmotor kjøres veldig varmt, er det viktig at du opprettholde riktig motor kjølevæske nivåene. Med det i tankene trenger du å vite hvordan å sjekke kjølevæske nivåer i diesel van.

Instruksjoner

• Åpne panseret på diesel van og Finn kjølevæsken reservoaret tanken. Tanken blir normalt på førersiden av motoren bay, men den nøyaktige plasseringen varierer avhengig din merke og modell av van.

• Se på utsiden av kjølevæsken reservoaret. Det vil være to merker på gjennomsiktig plast tanken. Øvre merket Angir maksimal påfyllingsstreken for motorens kjølevann. Laveste merket angir minimum påfyllingsstreken for motorens kjølevann.

• Sjekk hvilket væske inne i reservoaret tanken. Motoren kjølevæskenivået bør være mellom øvre og nedre merkene på kjølevæsken reservoaret tanken. Ideelt sett skal kjølevæskenivået på eller nær øverste fyll linje/merke på reservoaret tanken.