Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med bilen i en ' 92 Saturn?


Saturn bilmerke likte mye popularitet. Men sultet General Motors sin Saturn divisjon av FoU -midler. I tillegg UAW nektet å reforhandle lønn og fordeler å matche asiatiske konkurrenter, så Saturn biler sakte fikk verre som lavere kvalitet deler ble brukt til å holde kostnadene nede. I 1992 Saturns kan ha mange små og store problemer som kan forårsake problemer, grunn av kostnadskutt og lav kvalitet deler.

Instruksjoner

• Kontroller dekkene for skade eller slitt slitebanen. Det første Saturn begynte å kutte ned på var dekk (lavere kvalitet gummi ville fray tidlig). Hvis dekkene er slitt skallet må så de byttes ut, så de ikke vil ha noen grep på veien hvis det regner. Se om noen av dekkene er lite press, noe som kan indikere en luft lekkasje.

• Pop panseret av Saturn og undersøke motoren bukten. Hvis bilen er en turbo modell, deretter kontrollere turbo boliger for noen deformasjon. Hvis slag av ventilen hadde fastkjørte kunne stengt, deretter overtrykk ha oppblåst eller selv sprukket bolig. Se på downpipe å se hvis slag av ventilen er fortsatt festet. Hvis slag av ventilen mangler, vil bilen være ned strøm før det er byttet.

• Aktivere bilen og skifte i stasjonen. Lytt for overføring til SKIFT, noen høyt smell indikere en sviktende overføring. Lytt for noen sliping mens du kjører rett hvis du har en all-wheel-drive Saturn. Sliping indikere en skjev deler eller en skadet overføring sak.

• Lytte til bilen når styring rundt et hjørne. Alle periodiske klikke eller stanger kan indikere en skadet styringen knoke eller kontinuerlig hastighet felles. Den styringsaggregater knoke er hva tillater hjulet for å vri uavhengig av akselen og kontinuerlig hastighet felles medhjelpere i det bestrebelsen. Har bilen flat-senger dersom styringsgruppen er kompromittert på noen måte.

• Se på interiør paneler å se hvis de henger ned. Lytt for dem å PIP eller skrangle under din test-stasjonen. For å holde prisene nede brukt Saturn mye av hard plast som blir sprøtt med alderen. Disse plast paneler kan bryte sine beholde klipp og plugger og blitt løst.