Nnywellness.com

Hvordan du oppdaterer en Garmin GPS-enhet


Hvordan du oppdaterer en Garmin GPS-enhet

En Garmin GPS-enhet kan ta deg omtrent hvor som helst, gir deg sving-for-sving veibeskrivelse helt. Men som gamle veier er stengt for konstruksjonen og nye veier er bygd, sving-for-sving retninger må tilpasse seg skiftende landskapet. Det er derfor det er viktig å oppdatere din Garmin GPS-enheten jevnlig. Med hyppige oppdateringer, vil du aldri trenger å navigere uten nyeste kartene, programmer og funksjoner.

Instruksjoner

• Naviger til Garmins nettsted og laste ned installasjonsfilen for WebUpdater-programmet. En direkte kobling til nedlastingsstedet kan finnes i ressurser-delen nedenfor.

• Åpne installasjonsfilen og følg den skjermen for å installere WebUpdater.

• Koble en ende av Garmin USB-kabelen til GPS-enheten, og koble deretter den andre enden til datamaskinen.

• Start Garmin WebUpdater programvaren. Følg den skjermen for å bekrefte at du vil oppdatere enheten. Programvaren vil søke etter programvareoppdateringer til WebUpdater først, og vil installere dem automatisk hvis den finner noe. Deretter søker for kart og FUNKSJONSOPPDATERINGER, og til slutt det vil installere disse oppdateringene på Garmin GPS enhet.

• Lukk WebUpdater program ved oppdatering er ferdig og koble Garmin GPS-enheten fra datamaskinen. Garmin GPS enhet er nå oppdatert.