Nnywellness.com

Jeg bruker en Canon 580EX Flash?


Jeg bruker en Canon 580EX Flash?

580EX Speedlite flash er utformet for bruk med Canon digital single lens reflex (SLR) kameraer. 580EX har en ETTL (Evaluer gjennom linsen) funksjon som automatisk justerer blits for fotografen. 580EX har også en manuell modus og en justerbar hodet.

Montering

Montere 580EX på Canon SLR kameraet og sett den på den varme sko fra kameraet. Stram fot-låsehendelen på blitsen slik den er koblet riktig til hot skoen.

Justere innstillinger

Slå på 580EX og sikre LCDpanelet leser "ETTL" Hvis du vil kameraet automatisk evaluere eksponeringskompensasjon for flash. Trykk på "Mode"-tasten for å bytte til manuell modus. Hold nede "Select" knappen og trykk venstre eller høyre på navigasjonsknappen justere flash eksponeringskompensasjon.

Skyting

Vent til den røde "klar" lampen lyser opp hver gang du tar et bilde med 580EX. Det røde lyset indikerer blitsen har resirkulert og er forberedt på å skyte. Som flash branner kontinuerlig, tar det stadig lengre å resirkulere. Hvis "klar" lyset tar lengre tid enn noen sekunder å lyse opp, er det tid for å skifte batteriene.

Zoom

Hold nede knappen "Zoom" på høyre side av kontrollpanelet, og trykk på venstre eller høyre retningsbestemt knappene til å justere den zoom stillingen. Zoom hodet er 14 mm til 105 mm. Jo lavere tall, den lenger lyset fra blitsen vil spre utover. Hvis hodet flash zoomeverdi er større, vil flash være mer direkte.

Svingbare Flash hodet

Juster retningen på flash ved å trykke flash hodet roterende låseknappen, på høyre side av blitsen. Endre retningen på flash lar fotografen til å sprette lyset av et tak, vegg eller reflektor.