Nnywellness.com

Koble utendørs høyttalere til surroundlyd


Koble utendørs høyttalere til surroundlyd

Legge utendørs høyttalere til et surroundlydsystem krever enten en fast eller trådløs tilkobling til en mottaker kan behandle surround-signaler fra en lydkilde, for eksempel en DVD-spiller. Ettersom surroundlyd krever minst fem høyttalere, to foran kanaler, en senterkanal og to bakre kanalene, må utendørs høyttalere være koblet til et par utganger på mottaker for balansert lyd. For eksempel må to utendørs høyttalere for optimal lydkvalitet kobles enten foran eller bak lydkanal tilkoblinger på mottakeren. Med mindre kjører ledningene gjennom veggen høres ut som en morsom helg prosjekt, er en trådløs kit veien å gå.

Instruksjoner

Bruke høyttalerledningen

• Bestemme hvilke par av lyd utganger på surround lyd mottakeren brukes for utendørs høyttalerne.

• Koble høyttalerkablene til hver utgang på mottakeren, med røde ledningen for høyre (positive) tilkobling og den andre ledningen for venstre.

• Koble høyttalerkablene til hver utendørs speaker, røde ledningen til rød forbindelse klippet på baksiden av høyttaleren og den andre ledningen til svart klippet. Ledningene fest ved løfte hvert klipp for å avsløre et hull under for å sette inn ledningene.

Trådløse

• Koble senderen for trådløs høyttaler kit til surround lyd mottakeren ved å koble to kort lengde høyttalerledningen fra mottakerens høyttalerutganger til høyttaler innganger på senderen. Løft fjærbelastet klippene for å avsløre hull for innsetting av ledninger.

• Fest utendørs høyttalerne til trådløse senderen bruker kort lengde høyttalerledningen.

• Koble likestrømskablene til trådløs sender og mottaker av setter inn strømstøpsler inn kontaktene på baksiden av komponentene, og deretter koble elektriske kabler til et strømuttak.

• Slå på surround lyd mottakeren, sender og trådløs mottaker til høyttalerne, og trykk "Surround Sound" på mottakerens fjernkontroll. Juster volumet til ønsket nivå.

Tips og advarsler

  • AV-mottakeren må være satt til "Surround Sound" aktivere utendørs høyttalere, Hvis høyttalerne er koblet til et eget par med audiokabel. For eksempel mange mottakere er utstyrt med en rekke ekstra lydkontakter merket "høyttalersystem 2" eller "Høyttaler System B". Disse kontaktene operere uavhengig av surroundlyd og er ment for å koble til høyttalere på et annet sted, for eksempel et annet rom eller utenfor, på terrassen eller dekk. Dette er en god forbindelse alternativ for lytting bare til utendørs høyttalerne, i stedet for å skyte opp det hele hørlig systemet.
  • Ikke koble den trådløse senderen og mottakeren til elektrisitet til høyttalerkablene er knyttet.