Nnywellness.com

IPod og iPhone lader kompatibilitet


IPod og iPhone lader kompatibilitet

Noen iPod lader ledninger er kompatibelt med iPhone mens andre ikke. Dette skyldes endringer mellom forskjellige generasjoner av iPhones og iPod. Selv om ledningen ser det samme, kan kraft-transformator ikke konvertere din husholdning makt til samme utgang for lading. Selv, når den brukes med en datamaskin USB-port med transformatoren fjernet, er utskiftbare blant Apples mobile enheter.

Laderen merking

Den store kvadratiske delen av din iPod eller iPhone lader som plugges inn i veggen bør vise laderens effekten som enheten den ble utformet for. Kontroller spesifikasjonene for enheten du vil lade. Hvis de samsvarer laderens etikett, deretter er laderen kompatibel. Du kan finne enhetens spesifikasjoner på Eples website ved å angi modellen og uttrykket "Spesifikasjoner" i boksen "Søk" på nettstedet. Skriv for eksempel "IPod Nano tredje generasjon teknisk spesifikasjoner." Hvis du ikke vet hvilken modell eller generasjon må, har Eple en identifikasjon side på Web-området samt.

Generelle kompatibilitets

Generelt, skal iPod og iPhone ladere fra modell år før 2010 være kompatibelt med både enhetstyper. I 2010 lansert iPhone 4 modellen med et kraft øke til 10 watt, betyr det krever mer strøm enn andre iPod-modeller, så laderen vil gi mer. Gjeldende modell iPods og iPhones støtter ikke FireWire lading som tidlige modeller gjorde, så de ladere er inkompatible.

Inkompatibel

Hvis din iPod-lader avgir mindre strøm enn iPhone trenger, slik som hvis du bruker en iPod Nano lader for en iPhone 4, vil du skade telefonen eller laderen. I stedet kan du få en feilmelding om iPhone ikke lades. Dette er fordi mengden av kraften som trengs for grunnleggende iPhone operasjon er mindre enn angitt det trekker fra laderen. Men hvis du setter den i hvilemodus, kan du få en liten avgift, men lading på denne måten vil ta lengre tid enn ved hjelp av riktige ledningen. Bruke iPhone 4 lader for iPod kan forårsake problemer, så det er tryggest ikke å bruke det, selv om sporadiske utilsiktet ledningen swap ikke skal skade din iPod.

Erstatning adaptere

Apple og andre produsenter selger erstatning strømadaptere for iPods og iPhones. Hvis du har en lader som ikke ble levert med din opprinnelige emballasjen, se etter en power output etikett sted på laderen. Som med Apple laderen som fulgte med enheten, lader utdataene skal samsvare med iPod eller Iphone's spesifikasjoner. Adaptere fra før 2010 har vanligvis ikke nok strøm iPhone 4 eller fjerde generasjon iPod Touch. Apple selge universal adaptere som fungerer med en rekke kraft behov, slik at disse ladere kan brukes for flere iPod og iPhone-modeller. Kontroller emballasje eller Apple Store beskrivelser for detaljer på kortet modellen.