Nnywellness.com

Den beste Sennheiser hodetelefoner


Den beste Sennheiser hodetelefoner

Ørepluggene er en kompakt og praktisk måte å lytte til musikk. Deres liten størrelse og enkel form betyr er mindre sannsynlig å bli skadet når kveilet opp og plasseres i en veske eller lomme, og fremskritt i utformingen har forbedret lydkvaliteten. Sennheiser er en populær fabrikant av earbuds, sammen med andre lyd-utstyr, og deres rekkevidde inneholder flere alternativer.

CX300

Den rimeligste earbuds i området Sennheiser, disse enhetene er ofte anbefalt som en oppgradering til standard hodetelefoner inkludert mobiltelefoner og MP3-spillere. De bruker en standard 3,5 mm kontakt, for å sikre maksimal kompatibilitet med fleste personlige lydenheter, og inkluderer en rekke ulike størrelser øreputer å sikre en tettsittende passform i brukerens øret. Danner en tett forsegling i ørekanalen ikke bare hjelper holder øretelefonene på plass, men også bidrar til å blokkere ut ekstern støy, som i sin tur krever mindre volum, beskytte hørselen.

CX500

500 enheter er neste modeller opp fra CX-300. De inkluderer alle de samme funksjonene som 300s, med noen ekstra oppgraderinger. På grunn av sin lille størrelse har hodetelefoner en tendens til å understreke diskant frekvenser. 500s benytte en oppgradert mikro-driver, som gir en flatere frekvensrespons over hele båndbredden, noe som resulterer i en klarere tone, som representerer alle frekvenser så nær like som mulig. Det er også en innebygd Volumkontroll for å justere lydnivået uten å fjerne spilleren fra lommen.

CX95

CX 95 modellene er teknisk referert til som CanalPhones, betyr driver er montert på slutten av en 5-10mm lang stilk som stikker inn brukerens øret. Plassere den lyd nærmere øret betyr mer støy blokkeres og høyttaleren kan kjøre ved lavt volum. Ikke bare er dette Tryggere for trommehinnene, men det betyr øretelefonene krever mindre strøm til å drive, bevare batteristrømmen.

CX-880

880 modellene er den høye enden av Sennheisers ørepropper. De er i en "CanalPhone"-stil, som CX95s, men de bruker dual-hardhet silikon øret adaptere, målt og testet for å sikre de trangeste passer mulig, samtidig som du beholder den akustiske kvaliteter øretelefon. Et sett med små plast vakter passe over stråling å beskytte dem fra miljøskade, sikrer den lange levetiden til øretelefonene.