Nnywellness.com

Hvordan du skal blø luften fra et gulv Jack


Et gulv jack bruker trykksatt væske til jack's heis overflate å stige. Over tid, kan air angi jack's væske reservoaret, spesielt hvis jack's sel ikke er fungerer. Opererer en jack med luft i systemet er farlig, som luften i reservoaret kan føre til plutselig feil Jack, spesielt når kontakten støtter tung belastning. Det vanligste symptomet luft i gulvet jack er en svampete føler når jack brukes. Også om tilstedeværelsen av luften er en jack som sakte reduserer selv. Når enten oppstår, er det tid å blø luften fra kontakten.

Instruksjoner

• Jack kontakten til jack's ram stempelet ut. Ram stempelet er delen av jack som ligger like under objektet skal løftes.

• Slipp trykket ventilen og tillate jack å senke seg. Trykket ventilen er gjerne plassert på siden av kontakten og kan leveres med et flathead skrutrekker. For å løslate ventilen, slå ventilen i retning mot klokken med skrutrekkeren.

• Åpne pluggen filler. Filler pluggen er vanligvis plassert i hoveddelen av jack. Filler støpselet må ikke forveksles med to sjekke ventiler, som ligner og bør ikke bli forstyrret. Derfor er det viktig å sjekke jack's brukerhåndboken for å identifisere den nøyaktige plasseringen av filler. Filler pluggen kan åpnes av slå i mot klokka med et flathead skrutrekker. Når pluggen fjernes, angir en kort hvesende at luft fanget inne jack har rømt.

• Sette filler pluggen inn i kontakten.

• Gjenta trinnene ovenfor til luft kan ikke lenger bli hørt rømmer fra jack å fullføre blødning.