Nnywellness.com

Hvordan fjerne en ' 97 Thunderbird oljefilter


Hvordan fjerne en ' 97 Thunderbird oljefilter

Som olje aldre, mister den sin evne til å smøre motoren. Så hyppige oljeskift og filteret oljeskift, er en av dine beste forsvar mot motorslitasje, ifølge Haynes reparasjon manuell. Når du endrer olje, anbefaler Haynes at du endrer din oljefilter. De fleste produsenter vil si endre filteret hver andre oljeskift, men den minimal kostnaden filter sammenlignet med maksimal fordel mottatt er nok for de fleste mekanikk å endre dem sammen. Endre olje og filter vanligvis tar ca 30 minutter til en time, topper.

Instruksjoner

• Angi avløp pan under bunnpluggen olje. Bunnpluggen er på undersiden av bilen, litt bak fremre dekk, i midten. Fjern pluggen med socket skiftenøkkelen. Flere quarts olje vil flyte ut når pluggen er fjernet.

• Finn oljefilteret. Filteret er i motorrommet på førerens side. Det er i midten, vertikalt, og er en sylinder ca 6 inches bredt og 9 inches lang. Fjern dette filteret med filter fastnøkkel. Skru det mot klokken.

• Hell litt olje i det nye filteret og skru det nye filteret på pinnen der den gamle var. Pass på å tørke av området før du legger ny på.

• Skruen olje avløpet plugge i olje pan og fylle motoren med olje.

Tips og advarsler

  • Tillat ikke olje i øynene; Bruk beskyttende briller.