Nnywellness.com

Slik installerer en ny bakre dekk på en 2005 Harley Ultra


Slik installerer en ny bakre dekk på en 2005 Harley Ultra

Harley-Davidson's Ultra Classic er en sann ferieturer motorsykkelen. Med en rekke fasiliteter for å øke rytterens komfort over lange strekninger med asfalt, kan en Ultra klassiske gjøre raske arbeid av en biltur. Med miles å ta en toll på motorsykkelens bakhjul, krever fortsetter turen eventuell utskifting av gummi. Med de rette verktøyene kan bestemmes DIYer takle utfordringen enkelt fra stue. Men hvis du mangler de riktige verktøyene, kontakt din lokale Harley-Davidson-forhandler for å gjøre jobben for deg.

Instruksjoner

• Fjern saltasker fra motorsykkelen. Åpne saddlebags og Finn hurtiglås festene på indre av saddlebag. Vri lås mot klokken en fjerdedel av en sving og trekk saddlebag bort fra rammen. Gjenta for det motsatte saddlebag.

• Løsne bakakselen låsemutteren bruker en 36 mm kontakt og en bryterstangen. Løfte bakhjulet ut av bakken med en motorsykkel stå eller løfte. Fjern låsemutteren bakaksel og trekk hjul justering cam og skive av bakakselen. Trekk bakakselen ut fra høyre side av svingarm. Holde bakbremsen caliper på plass og lavere hjulet til bakken. Rull hjulet bort og plassere den på et par treklosser, overfor brems rotoren oppover. Sikre bakbremsen caliper til rammen med en strikk ledningen.

• Fjern hjulet ventilen stammen med verktøyet for fjerning av kjernen og deflate dekket. Skyv dekk fra hjulet overleppen. Sett inn et par rim beskyttere mellom hjulet overleppen og dekk, plassere dem i ti og 2 o'clock plassering. Koble buet slutten av et dekk jern mellom hver rim protector og dekk. Trykk dekk jern mot midten av hjulet for å strekke dekket over hjulet.

• Opprettholde trykket på 10 o'clock dekk jern og slipp 2 o'clock dekk jern. Flytt dekk jern og rim beskytter i 4 o'clock posisjon og trykk ned for å strekke dekket over hjulet. Gjenta til hele kanten av dekk er fjernet fra hjulet.

• Sett en rim beskytter mellom gjenværende leppe av dekket og overleppen av hjulet. Sted buet slutten av et dekk jern mellom rim beskytter og rattet, trekke kurven rundt hjulet. Stå hjulet oppreist og holde den mellom knærne. Dra dekk jern oppover for å lever gjenværende dekk leppe av hjulet. Kast gamle dekket.

• Lå hjulet på et par treklosser, overfor brems rotoren oppover. Hekt underleppen av et nytt dekk over øvre kant av hjulet. Fast trykk ned på dekk plass underleppen og bringe gjenværende leppe nærmere til hjulet. Skyv en rim beskytter mellom dekket og hjulet. Trekk gjenværende leppe på hjulet med et dekk jern, arbeider rundt rattet til dekk sitter mellom begge kantene av hjulet.

• Angi den Tires perle bruker en luftkompressor til å raskt øke dekket gjennom ventilen stammen. Stopp oppblåsing dekket når to høyt dukker er hørt, viser plassering av dekk perler. Installere ventilen stammen kjernen og Juster dekktrykket.

• Rull hjulet under motorsykkelen og justerer bak brems skyvelære med hjulet hub. Løft hjulet og tykkelse på plass og skyv bakakselen på plass. Skyv vaskemaskin og hjul justering cam over slutten av akselen. Skru til bakakselen låsemutteren løst på akselen. Juster bakhjulet bruker justering cam og trekk til låsemutteren bakakselen. Lavere motorsykkelen i bakken. Monter saddlebags, kronglete hurtiglås lås med en fjerdedel av en sving.

Tips og advarsler

  • Spray dekket med såpevann vann eller silikon smøremiddel å hjelpe dekk fjerning og installasjon. Tørk bort smøremiddel med et håndkle før du rir en motorsykkel.