Nnywellness.com

Hvor å fjerne en merket fra en bil


Hvor å fjerne en merket fra en bil

Vinyl og papir dekaler har blitt brukt til å pryde støtfangere og kroppsdeler kjøretøyene helt siden første gule Smilefjeset ble USAs måte å støtte lykke i oss alle. Dagens bil-merker inkluderer klistremerker, Vindusdekor, business skilt og innpakninger. Fjerne en merket fra en bil fordi du ikke liker hva den sier, eller til reparasjon og maling. Hvordan får du det bestemmes av hva du vil venstre bak etter det har gått.

Instruksjoner

• Parkere bilen i et godt opplyst område som har tilgang til en stikkontakt for å bruke varmluft pistol på dekaler. Rengjør området som har gamle merket tilknyttet. Papir dekaler kan vaskes bort med en sterk løsning av rubbing alkohol og parabolen vaskemiddel. Bruke en klut klut, gni merket til løsningen vasker bort papiret og ned gjennom limet. Løsningen vil mette papirer og lim, og løsne dem fra bilen.

• Koble varmluft pistol og gjør at den varme. Det anbefales at en plast eller vinyl decal være ren før fjerning. Bruk fingeren til å trekke tilbake alle eksisterende deler av merket som har trukket fra bilen. Trekke bort noen deler av merket som er løst fra bilen etter rengjøring med en sterk rensing løsning.

• Varme merket og dens omkringliggende bilen kroppsdeler med varmluft pistol. Varmen er ikke for smelter bort merket, men å varme limet nok å tillate det å bli trukket fra bilen.Vent ca 5 minutter etter oppvarming området rundt merket. Trekke bort noen decal deler som har blitt løse etter første oppvarming. Rense området med sterk løsning av rubbing alkohol og vaskemiddel.

• Varm merket til hele merket er nær smelting eller brenning uten varme den så mye at det bobler billakk eller skader bildeler. Denne oppvarming vil fortsette å bryte ned lim og decal til bare de vanskeligste delene er borte.

• Rengjør kroppsdeler etter gamle dekaler er fjernet. Forlate noen gamle lim vil forlate områder av klebrige for smuss å samle og bli en eyesore til eieren.

Tips og advarsler

  • Voks kroppsdeler som renset med sterk rensing løsningen. Løsningen vil ikke bare hjelpe for å fjerne en merket fra en bil, men det tillater alle voksen som har blitt satt på maling vaskes bort også.
  • Den sterke rensing løsningen består av alkohol, som er brannfarlig. Ikke la kroppsdeler våt med løsning før oppvarming med varmluft pistol. Varm luft våpen kan antennes væske som har tårnet.