Nnywellness.com

Hvordan få en gratis bil historie rapport uten kredittkort


Hvordan få en gratis bil historie rapport uten kredittkort

Som forbruker er det fornuftig å få så mye informasjon som mulig på en bil før du kjøper. Med Internett er det mulig å få en gratis bil historie rapport uten å bruke et kredittkort. Mens rapporten gratis kjøretøy ikke kan gi deg all informasjon du trenger å ta en beslutning om å kjøpe en bil eller ikke, kan det hjelpe deg luke ut potensielle sitroner.

Instruksjoner

• Få ID-nummeret til bilen. ID-nummeret til kjøretøy, også kjent som en VIN, er unik 17 tegn for hver bil. Bevæpnet med kjøretøy ID-nummeret, kan du finne ut alt du vil vite om en bil. Det er vanligvis plassert på førersiden, rett under foran frontruten.

• Gå til din Statens Institutt for motorkjøretøyer. Du kan finne en rekke gratis informasjon gjennom DMV. Du ikke trenger et kredittkort for å finne ut informasjon slike kjøretøy heftelser eller når tittelen ble utstedt for bilen. De fleste DMV nettsteder tillate brukere å angi ID-nummeret til bilen for å få slik informasjon.

• Få en gratis kjøretøy historie Sammendrag ved å besøke nettsteder som Carfax.com (se ressursene nedenfor). Alt du trenger å gjøre er sette inn ID-nummeret til kjøretøy og klikk "Søk" for å få en gratis kjøretøy historie sammendrag på bilen.

• Kontroller at Sammendrag informasjonen er riktig kjøretøyets. Sørg for å dobbeltsjekke året, gjøre og VIN å sikre at du trakk en rapport for den rette bilen. En utilsiktet skrivefeil vil gi deg en rapport for et helt annet kjøretøy.

• Gå til Auto sitron brukt bil historie sjekke webområdet å sammenligne bil historie rapport Sammendrag (se ressursene nedenfor). Siden noen selskaper oppdaterer informasjon raskere enn andre, er det godt å få en andre gratis kjøretøy historie skal sammenligne forskjellen mellom to.

Tips og advarsler

  • Gratisversjonen av bil historie rapport krever ikke et kredittkort, men du vil bare få en oversikt over postene på et gitt kjøretøy. Hvis du ønsker å vite detaljer om hver post, må du bruke et kredittkort til å betale for detaljert informasjon.