Nnywellness.com

Hvordan lade en død bilbatteriet med en dårlig Dynamo


Hvordan lade en død bilbatteriet med en dårlig Dynamo

I et korrekt fungerende kjøretøy gir batteriet midlertidig strøm til start motoren og kjøre tilbehør som lamper og radio når motoren er slått av. Dynamoen, derimot, gir strøm til makten alle bilens funksjonene mens motoren kjører og også lader batteriet. Hvis dynamoen ikke batteriet vil dø, siden det ikke er å lades. Den eneste løsningen på dette problemet er å få en ny Dynamo, men du kan lade batteriet i mellomtiden.

Instruksjoner

• Hoppe starte bilen. Hvis batteriet er død, kan du gi en midlertidig kostnad til batteriet, via startkabler. Koble kablene til en kjører kjøretøy og deretter til batteriet. La kablene koblet i flere minutter og har driveren av arbeider bilen trykker ned på gasspedalen mens bilen er i parken. Dette vil gi en bølge av elektrisitet til batteriet. Starte din bil og koble fra kablene.

• Koble batteriet til bærbare bil batterilader. Kontroller at laderen er fulladet og fest røde klippet til positiv terminalen batteriet og svart klippet til den negative terminalen. Hvor lang tid det vil ta for å lade batteriet vil variere avhengig av laderen. En ti amp lader vil vanligvis ta 45 minutter å lade. Se din laderens håndboken for bestemte lade ganger.

• Koble batteriet til en vegg lader. Hvis du ikke har en bærbar lader kan du koble den til en lader som plugges i en stikkontakt. Du kan bruke en utvidelse akkord hvis det ikke regner for å lade batteriet mens det fremdeles i bilen eller fjerne batteriet. Trekk batteriet ut og ta det til der laderen er. Kontroller at den sitter på en plan overflate mens den lader. Koble svart klemmen til den negative terminalen og røde klemmen til positiv terminalen. LED-lys på laderen bli grønn når batteriet er fulladet.

• Gjør din egen trickle lader. Hvis du ikke har en vegg lader kan du gjøre en trickle lader bruker en 12V apparatet eller mobiltelefon lader akkord. Bare kuttet kontakten på enden så skille to ledninger som utgjør kabelen og trekke dem fra hverandre. Stripe endene av ledningene. Bruke et multimeter for å fastslå hvilken tråd har negativ ladning. Knytte en svart alligator klipp til den. Knytte en rød alligator klipp til den andre ledningen. Klemme klippene på batteriet og koble den det. En 12V lader tar ca 12 timer for å lade et dødt batteri.