Nnywellness.com

Hvordan endre bakgrunnen bak en App på en iPhone


Hvordan endre bakgrunnen bak en App på en iPhone

For å gi iPhone et mer tilpasset utseende, kan du endre bildet som vises bak apps på startsiden, i tillegg til bildet som vises på den låste skjermen. Hvis du ikke vil bruke et bilde av din egen, kan du laste ned en app med hundrevis av bilder spesielt utviklet for iPhone bakgrunner.

Instruksjoner

• Trykk på App Store-ikonet på din iPhone Hjem-skjermen.

• Trykk søkeknappen; Tapp søkelinjen. Skriv inn "bakgrunn" eller "bakgrunnsbilder", og trykk "Søk".

• Bla gjennom listen over programmer å finne en med bakgrunn som passer dine behov. De fleste bakgrunn apps er gratis, og noen av de mest nedlastede inkluderer "Bakgrunn" og "Bakgrunnsbilder."

• Velg programmet du vil laste ned. Trykk på knappen med pris: deretter trykk det igjen når det blir grønt. Skriv inn din Apple-ID og passord.

• Trykk app når fremdriftslinjen for nedlasting forsvinner. Bla gjennom bildene til du finner en du liker. Tapp bildet, og deretter "Lagre". Dette vil legge til bildet "Kamera Roll" albumet. Du kan deretter velge å angi bildet som bakgrunn på menyen som vises, eller du kan gå til innstillinger app og sette den under "Bakgrunnsbilder", eller du kan gå i "Kamerarull," trykk bildet, "Trykk på"Share"-knappen og trykk på"Set as Wallpaper."