Nnywellness.com

Kan du få tilgang til SMS-mappen på en Samsung-E250?


Samsung E250 skyvekontrollen telefonen tilbyr flere meldingsalternativene, inkludert Short Message Service, Multimedia Message Service og e-post. For å adgang det SMS eller tekst meldingsmappe, kan du bruke standard-menyen mappen for meldinger. Du kan vise sendte og mottatte meldinger eller slette meldinger når du får tilgang til SMS-mappen på Samsung E250.

Menyen

Du åpner mappen SMS telefonens-menyen, velge på center menyknappen. Se etter "Meldinger", "Mine meldinger" og "Innboks." Velg mappen SMS til teksten beskjeder inne.

Varsling

Samsung E250 forteller deg at du har mottatt en tekstmelding ved å vise et konvoluttikon på startsiden. Klikk tasten under ordet "View" automatisk tilgang til mappen SMS.

Lagringsalternativer

Hvis du vil beholde en tekstmelding på ubestemt tid, finnes det to måter å lagre det slik at du alltid har tilgang til den gjennom mappen SMS. Meldingen åpent, trykk tasten under "Valgmulighetene". Velg alternativet "Lås/lås opp" - trykket en gang, dette vil låse meldingen slik at du ikke kan slette det før du velge "Options" og "Lås/lås opp" en gang å låse den. Eventuelt lagre meldingen på SIM-kortet slik at telefonen ikke vil automatisk slette den når telefonens minne er fullt. Under "Alternativer" velge "Flytte til telefon/Flytt til SIM." Flytte den tilbake til telefonens minne når som helst ved å følge samme fremgangsmåte.

Andre meldingsmapper

I tillegg til SMS-mappen på Samsung E250 har du tilgang til MMS-mappen og mappen e-post. MMS meldinger er lik for tekstmeldinger, men de vanligvis inneholder video eller lyd. E-funksjonen kan settes opp til å fungere med de fleste eksisterende e-postkontoer. Alle disse funksjonene kan krever en egen kostnad på din mobiltelefonregningen, så sjekk med leverandøren hvis du ikke får tilgang til mapper du kan ikke bli registrert deg for tjenesten.