Nnywellness.com

Hvordan du kobler en satellittsystem til en TV


Det er flere måter du kan koble din TV til TV-programmer. Selv om kabelen er en av de mest populære metodene, er satellitt-tjenesten en vanlig alternativ. Selv om satellitt installatøren skal installere mottakeren og koble den til TV i begynnelsen, kan du oppgradere din TV'EN eller receiveren boksen, da du trenger å vite hvordan du kobler satellitt-mottaker systemet til TVEN.

Instruksjoner

• Se på baksiden av TVen og bestemmer den beste måten å koble TVEN til satelittmottaker. Hvis du har en HD-TV, bør du bruke en HDMI-kabel. Dette er én enkelt kabel som transporterer HD-lyd og bilde signaler. Hvis du ikke har en HD-TV, vil du imidlertid bruke komponent kabler. Disse kablene (blå, grønn og rød) gir videotilkoblingen og av høyere kvalitet enn noen andre video-tilkobling (unntatt HDMI).

Hvis ingen komponent-tilkoblinger er tilgjengelige, må du bruke RCA kabler, som har én kabel til video (gule kabelen) og to for lyd (røde og hvite kabler). Røde og hvite lydkablene brukes også med sammensatte kabler sende lyden.

Sist men er ikke minst koaksialkabel. Dette og HDMI-kabelen er den enkleste å sette opp (det er bare én kabel). men gir en koaksialkabel den laveste lyd- og bildekvalitet.

• Koble tilkoblingen kabelen du bruker til satelittmottaker. Merk at hvis du bruker en HDMI-kabel, må du ha en HD satellitt-mottaker. Koble HDMI-kabel til en HDMI-port; komponent-kabler skal settes inn i "Komponent ut" sporene. RCA kabler koble til "Video/Audio Out" spor, mens koaksialkabelen plugges inn i "Out"-sporet.

• Koble den andre enden av kabelen til spesifikt "I" port for den bestemte kabelen.

• Slå på TV og satellitt-mottaker. Hvis du bruker en koaksial kabeltilkobling, angir TV Channel 3 eller 4 (avhengig av hva standardkanalen av TV-er) og bruker fjernkontrollen på mottakeren til å styre TV-programmering. For RCA kabler, trykk på "Video" å ta opp satellitten beskjed. Komponent-kabler, trykk "Video" til "Komponent" vises på skjermen. For HDMI-kontakter, trykk "HDMI" på TV eller TV eksternt vise HD-innhold.