Nnywellness.com

Hvordan du bruker en Flip kamera


Hvordan du bruker en Flip kamera

Den digitale tidsalderen er her. Med økningen i populariteten av online video og bruk av YouTube er gjør din egen viral video topp prioritet for mange Internett-entusiaster. Før Flip ca-videokameraer var dyre og kameraer på mobiltelefoner produsert dårlig kvalitet. Flip cam er en billig og enkel måte for alle å lage sine egne videoer.

Instruksjoner

• Kjøpe en Flip-kamera. Flip cam ligger gjennom en rekke forhandlere. List prisene er $150 i 2008, men mange online-forhandlere tilbyr gode tilbud. Det finnes en rekke forskjellige flip cams å velge mellom, med standard 60-minutters hvite og svarte versjoner er den vanligste. Dette registrerer opptil 60 minutter med opptak samtidig. Flip Video nylig oppgradert Flip cam til Flip Mino, som er mindre med berøringsskjermens knapper.

• Spille inn video. Flip kameraet skal fungere perfekt for teknisk utfordret. Det er bokstavelig talt et pek og skyt kamera. Aktivere kameraet ved bryteren på siden. Velg og klikk store røde opptaksknappen i baksiden av kameraet. Zoom ligger øverst, under den røde knappen. Når du er ferdig opptak, klikker røde opptaksknappen igjen.

• Last opp din video. Kuleste om Flip cam er dens bygget i USB-porten som vende ut. Bare flick bryteren på siden, "on/off" bryter, pop ut USB-porten. Koble kameraet til USB-stasjonen på datamaskinen. Hvis du har en Mac datamaskin må du installere flip for Mac-programmer. Den ville popmusikk opp når du kobler din flip cam. Du kan laste opp video på Internett der eller redigere den ved hjelp av et program på datamaskinen (Imovie for Mac) og Windows Movie Maker for PC.

• Kaste din video. Siden interne minnet card holder bare 60 minutter med video er det viktig å slette videoen du ikke lenger trenger eller ønsker. Prosessen er like enkelt som spiller inn en video. Når du er ferdig med en video, klikk på "Papirkurv" ikonet og det vil spørre deg om du vil slette videoen. Klikk på "søppel kan" igjen.

Tips og advarsler

  • Kjøpe et stativ hvis du vil unngå bevegelse.
  • Kameraet kan holde 60 minutter med kontinuerlig video eller flere kortere klipp. Slette de du ikke lenger trenger eller holde seg du gjør.
  • Kvaliteten på bildet reduserer hver gang du zoome inn komme nær motivet.
  • Lyden opptaker tar ikke opp lyd fra veldig langt avstander så komme nær motivet.