Nnywellness.com

Fordeler & ulemper ved Digital TV


Fordeler & ulemper ved Digital TV

Digital-TV har tillatt forbrukerne til å vise kringkastinger på måter ikke mulig med analoge signaler. Bilder kringkasting av digital betyr kommer til TV med mindre forvrengning og mindre forsinkelse. Selv med alle sine teknologiske fordeler, eksisterer noen ulemper for teknologi som voksne amerikanere å konvertere til en ny måte å se på TV.

HDTV

HDTV er et teknologisk gjennombrudd laget av mulig av digitalt bilde kringkasting. Den store fordelen av digitale signaler i HDTV er klarhet og skarpheten i bildet som vises på skjermen.

Fullt operativ eller ødelagt

Digital-TV er en alt eller ingenting. Enten signalet kommer gjennom i krystallklar kvalitet eller bildet finnes ikke. Borte er de kornete dagene av analoge TV hvor seere kan vri en antenner rundt til en delvis snø bildet dukket opp på skjermen. Ifølge Public Broadcasting Stations nettsted, er "alt eller ingenting" aspekt av digital-TV kjent som Cliff Effect ett minutt du er på tørt land og et klart bilde og neste du utfor med tom skjerm. Alle forbrukere kan gjøre å oppklare problemet er Sjekk de digitale tilkoblingene og ringe kabelselskapet.

Flere programmeringsspråk

Digital-TV kan radiostasjoner kringkasting i flere programmering strøm. Resultatet er en økt rekke show og andre sendinger for forbrukeren å velge mellom. Du kan se mange TV-stasjoner Premiere andre og tredje versjoner av overordnede stasjoner som ESPN, ESPN2 og ESPN nyheter. Dette er mulig med digital kringkasting siden i hovedsak en kanal kan sendes som flere fra samme sted eller kombinere flere steder i en kringkasting.