Nnywellness.com

De beste mobiltelefon planene for barn


Å ha en mobiltelefon for barnet å bruke kan være nyttig når hun går av til skolen eller går sted uten deg. Avhengig av barnets alder og hvor mye hun vil bruke telefon- eller hvor mye du vil at hun skal kunne bruke det - er det forskjellige alternativer for telefon planer.

Telefoner for barn

Mange mobiltelefon selskaper har grunnleggende mobiltelefoner for barn bruke i tilfelle en nødsituasjon eller ringe et begrenset sett med tall. Disse telefonene, som Cingular Firefly eller Verizon Migo, har færre knapper enn vanlige mobiltelefoner – med ettall-berøring yrke for hjem, foreldre og kriser, og er svært enkelt for barna å bruke. Før første bruk foreldre må programmere i tallene telefonen tillates å ringe og motta anrop, og de kan programmere telefonene å blokkere innkommende samtaler fra andre tall. Tenk på disse telefonene som en walkie-talkie som kan nå deg fra hvor som helst.

Forhåndsbetalt telefoner

For pre-tenåringer og yngre tenåringer, som ville bruke en cellen telefon for nødhjelp og å ringe hjem, men også å holde kontakten med venner, planlegger en forhåndsbetalt telefonen fra en leverandør som Virgin Mobile er et godt alternativ. Forhåndsbetalt telefoner har de samme funksjonene som en vanlig mobiltelefon, men planen trekker en viss mengde penger for hver kallet eller teksten sendes, og når pengene er borte, telefonen vil ikke fungere før du legger til flere. Alternativet pre-betalt er bra hvis foreldre ønsker å begrense barnets tid på cellen telefon.

Familien planlegger

Avhengig av hvor mange mennesker i din familie med mobiltelefoner og prisen på individuelle planer, kan en familie plan være et mer kostnadseffektivt alternativ, spesielt med voksne barn som ønsker en "ekte" mobiltelefon. Store operatører, for eksempel Sprint, AT & T og Verizon, har familien alternativer, og de vanligvis inkluderer gratis ringe og tekste til andre familiemedlemmer og dem på samme tjenestetilbyder. Hvis hele familien kommer til å bruke mobiltelefoner og vil ringe hverandre mye, er en familie plan et godt alternativ.