Nnywellness.com

Hva slags kameraet trenger jeg å skyte bilder for min nettbutikk?


Hva slags kameraet trenger jeg å skyte bilder for min nettbutikk?

Produkt fotografering krever ikke nødvendigvis den største eller dyreste digital kameraet på markedet, som de fleste komprimerer og DSLRs inneholder mer enn nok funksjoner og alternativer for å utføre en fin jobb. Du trenger ikke de fleste megapiksler noensinne stuet sammen i et digitalt kamera eller alle linsen tilgjengelig. Hvilken type kamera du velger for produktfotografi hovedsakelig an på personlige preferanser, din kunnskap av fotografi og eget bruk behov. En kompakt eller DSLR ville fungere tilstrekkelig for jobben, så lenge noen sentrale elementer finnes.

Megapiksler

I motsetning til populær overbevisningen likestille megapixel greven ikke å bedre bilder. Faktisk for bilder til elektronisk bruk, trenger vanligvis du ikke noe høyere enn 4 eller 5 megapiksler. Noe mer enn det og du vil få bilder med unødvendig stor arkiv størrelsene du må redusere senere i et fotoredigeringsprogram. Husk at disse bildene er ment for rask lasting og vise, betyr deres ideelle siste filstørrelsen skal være under 1 MB.

Makro fokus

Fotografere produkter krever evne til å fokusere tett opp på et objekt, kalt kamera linse vilkår som "makro fokus." Mens et zoomobjektiv gir en opptreden av close-up fokus, gjør det også et element vises flat og uinteressant. De fleste pek og skyt kompakt kamera tilbyr en "makro" scene modus---representert av et symbol på en blomst---å få ekstremt tett bilder av en vare. Dedikert makro-objektiver er tilgjengelige for DSLR kameraer.

Flash

Selv om en flash gir fyll lys til bildene og redusere skyggene, kan det også la produktet ser bleket eller produsere reflektert lyspunkter. Den beste flash for produkt fotografering gir justerbar lysstyrkenivåer og muligheten til å slå den av helt. De fleste DSLRs og kompakt kamera har en innebygd blits, men ikke alle kan du justere blitsen intensitet eller undertrykke den.

Tripod Mount

Produktbilder burde utstillingsmonter elementet på sitt beste. En uskarpe, skjeve bilde belies kvaliteten element presentert. Bruker et stativ unngår minutt riste tydelig i bilder tatt med et håndholdt kamera, så en tripod mount er et must. En tripod mount på et kamera vanligvis ser ut som en liten skrue-hull på bunnen, og er inkludert i alle DSLRs og noen komprimerer.