Nnywellness.com

Hva er den beste måten å Clean dekk felger?


Hva er den beste måten å Clean dekk felger?

En ren og vokset kjøretøy er en stor ting å beundre, men en skitten sett med dekk felger skjemmer synet. Ren kjøretøy felger gjøre turen skinne, og rengjøring trenger ikke å koste en formue. Produkter på markedet pluss en liten albue fett er alt som er nødvendig for å holde din dekk felger ser flott. Når rengjøring dekk felger, bruke en separat samling av rengjøring filler for å unngå å spre den bil kroppen sot på dekk felger.

Instruksjoner

• Våt dekk felger med varmt vann. For legering hjulkapsler, bruker du en pensel med medium til tung bust. For chrome dekk felger, som prangende utseende, men ikke så solid som legeringer, bruk en myk svamp, og unngå å bruke skure pads og børster med hard pigger. Bruk vaskemiddel svamp eller pensel.

• Vask felger grundig og forsiktig i en sirkelbevegelse, ta vare på krom dekk felger å unngå hardt skrubbing. Bruk en gammel tannbørste til å rengjøre de trange steder en pensel eller svamp ikke kan nå. Skyll dekk felger grundig med varmt vann.

• Tørr dekk felger med en myk klut eller shammy. For å gjøre chrome dekk felger virkelig skinne, bruke en ikke-kaustisk voks eller polsk solgt på store bilbransjen butikker. Hvis du søker dekk skinne eller renere, holde renere eller skinne berøring dekk felger og tørke av eventuelle overskytende skinne på dekk.

Tips og advarsler

  • Regelmessig ukentlig rengjøring fjerner smuss og brems vegstøv som fører til gropkorrosjon og korrosjon.
  • Rengjøre dekk felger etter at de er kjølig å ta.
  • Bruke vaskemidler som ikke inneholder lut eller syre.