Nnywellness.com

Hvorfor er Hybrid Cars bedre enn konvensjonelle biler?


Som forbrukere viste flere bekymring deres lommeboken og miljøet, ble hybridbil mer populær. Men egentlig hybrid som mye bedre enn sin konvensjonelle, gass-drevet fettere? Flere studier har vist at hybrid viser seg for å være et bedre kjøp på mange måter.

Drivstofføkonomi

En av de store salgsargumenter for hybrid kjøretøyer er gass kjørelengde. Ifølge-Hybridcars.com, Environmental Protection Agency rapportert at de fem mest drivstoffeffektive biler på amerikanske veien i 2008, og syv av de 10 mest drivstoff-effektive biler, var hybrider. Som inkluderte bare to biler som opptjent en EPA anslått mpg på 40 miles eller mer---Toyota Prius og Honda Civic.

Skattefradrag

Den føderale regjeringen fortsatt tilbyr alternativ motorkjøretøyer kreditere kvalifiserende hybridbiler. Denne godskrive kan net ny hybrid eier en skatt kreditt fra $1950 til $3000, avhengig av modell. Hvis du kjøper en hybrid, spør forhandleren om kreditt er fortsatt i kraft, som enkelte bilprodusenter har allerede solgt nok hybrider å fase ut kreditt.

Miljøet

Whatgreencar.com, en en britisk nettsted viet hybrider, rapporterer at hybridbiler redusere klimagassutslipp med om lag 25 prosent sammenlignet med sine konvensjonelle fettere. Den nye Honda Insight, nettstedet rapporter, kutt dem med halvparten.

Olje

De fleste konvensjonelle biler trenger en olje endre hver 3000 miles. Hybrider trenger bare en olje endre hver 5000 miles, ifølge streetdirectory.com av reiseguide.

Eierkostnader

Etter fem år på markedet, rapporterer noen hybrider er et bedre kjøp enn deres vanlige motstykker, Intellichoice, som analyserer bilindustrien. En 2008 undersøkelse fant at halvparten av de 24 hybrid modellene på veien hadde en bedre totalkostnad enn sine gass-drevet brødre. Denne studien så på kostnadene for drivstoff, vedlikehold, reparasjoner, forsikring og andre elementer.