Nnywellness.com

Fordelene med setebelter


Fordelene med setebelter

Bilbelte er enheter som sikre sjåfører og passasjerer i en kollisjon. Mens de gjør begrense bevegelsen og, til tider, vise seg for å være ubehagelig, oppveier fordelene av seg bilbelte ulempene. Fordelene av gjenværende festet i under turen området fra juridisk fordeler til medisinske fordeler. Tenåringer er blant flere grupper av sjåførene sannsynligvis ignorere fordelene sikkerhet.

Livet bevaring

Alvorlige ulykker kan årsaker organer for å bli kastet gjennom frontruten eller jarred voldsomt rundt kjøretøyet. Bilbelte spare sjåfører og passasjerer fra potensielle dødsfall ved å holde kroppen i stedet. Ifølge National Safety Council, i 2007, 42 prosent av kjøretøyet occupants drept under kollisjoner kunne ha sine setebelter.

Skade unngåelse

Bilbelte også beskytte dem i bilen kritiske skader som hjernerystelser, blåmerker og brukket bein. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) rapporterer at bilbelte bruk reduserer sjansene for en krasj-skaden med 50 prosent.

Medisinske kostnader

Fordi bilen beboerne som nekter å spenne opp opprettholde flere skader i gjennomsnitt, deres medisinske regninger har tendens til være høyere og deres sykehusbesøk er lengre. De NHTSA rapportene som, på gjennomsnittet, trafikkoffer som unnlater å ha setebelter bli innlagt tre til fem ganger lenger enn ofre som var strapped i.

Lovligheten

Bilbelte lovene varierer mellom delstatene. Men ifølge guvernører Highway Safety Association har 31 fastslår primære bilbelte lover, mens 18 land har andre lover. En primær lov betyr at du kan få en billett bare ruksjonene spenne opp. Sekundær lover tillater offiser til billetten du for ikke å bære et bilbelte bare hvis en annen kjøring sikkerhet eller kjøretøy vedlikehold loven er brutt. For eksempel hvis en lov enforcer dratt du over for over fartsgrensen i Pennsylvania, kan han legge på en $10 bot hvis du ikke bruker et bilbelte. New Hampshire er den eneste staten som ikke har bilbelte lover vedrørende voksne; men har staten primære lover om sikkerheten til barnet passasjerer.

I USA, kan maksimal fine for et første angrep falle hvor som helst mellom $5 til $200, fra November 2010, avhengig av staten og hvor mange passasjerer ble unbuckled.

Trygghet

I følge NHTSA, i 2002 ble 693 spedbarn, barn og tenåringer---fra fødsel til 15 år---skadet eller drept daglig i kjøretøy krasjer. Selv om du er likegyldig om egen sikkerhet, kan du angi et godt eksempel for familie og venner ved iført sikkerhetsbelte eller minner dem å spenne opp. Barn er spesielt sannsynlig å etterligne dette, og innlemme det i deres egen kjøring vaner i fremtiden.