Nnywellness.com

Hvordan forhandle brukt olje for Biodiesel


Hvis du har en overflod av brukt olje fra biler, ATV eller jordbruksmaskiner, kan du bruke det som et lønnsforhandlinger redskap for å få Biodiesel. Ved å lære å forhandle brukt olje for Biodiesel, får både deg og personen du bytte med et produkt du ønsker med minst miljøpåvirkning.

Instruksjoner

• Belastning brukt olje å fjerne motor rusk. Lagre den på et rent metall eller plast beholderen med lokk. En 55 gallon oljetønne fungerer godt for dette formålet forutsatt at du har en måte å flytte den når den er full. Putte ikke noe men olje i container-it må være både grus og andre væsker.

• Finne en nærliggende gård som utnytter Biodiesel og har en stor maskin butikk. Kontakt lokale Biodiesel leverandører-særlig de som lever til-Finn ut hvilke bønder bruker produktet.

• Tilnærming gård eieren og forklare høflig du har spillolje du er interessert i handel for Biodiesel. Spørre om gården har en brukt olje-ovn for deres maskinverksted, og om de kan være interessert i slike en handel.

• Forklare vilkårene som du har samlet inn og lagret olje. Dette er viktig fordi ovner er dyrt utstyr som useriøs olje (brukt olje som inneholder grus, vann, frostvæske eller andre væsker) kan ødelegge.

• Forhandle handel beløp løst basert på gjeldende olje og Biodiesel prisene hvis bonden er mottakelig. Bestemme som vil gi transport, og om du utveksler fat som en del av forhandlingene. En tom metall oljetønne selger for dobbelt prisen på en plast fat like store.

Tips og advarsler

  • Vær høflig og respektfull tiden hele. Bonden er du en fremmed ber om å "gjøre en avtale." Du får bedre suksess hvis du kle konservativt og streber etter å gjøre et godt inntrykk.
  • Du må samle og stamme olje akkurat som beskrevet i trinn 1 for å være nyttig i en brukt olje-ovn. Aldri blande den med andre væsker, Legg den i en skitten FAT eller lagre det avdekket. Du vil ikke kunne handel den for Biodiesel mindre olje er i ovnen-klar-tilstand.