Nnywellness.com

Hvordan installere en ettermarkedet Radio i en GMC Yukon


Hvordan installere en ettermarkedet Radio i en GMC Yukon

GMC Yukon leveres med en standard stereo kortstokk med en AM / FM stereo med kassettspiller eller en svært dyktig CD-veksler med innebygd satellitt radio mottaker, avhengig av året av kjøretøyet. Yukon eiere som skal erstatte en defekt lager dekk eller ønsker å oppgradere til en kraftigere enhet har mange ettermarkedet alternativer. Du kan betale en profesjonell å installere det for deg eller kjøpe nødvendig GM kortene og installere nye hovedenheten selv for en brøkdel av prisen.

Instruksjoner

• Løft Yukon's hood og Løsne bolten på klemmen holder jording kabelen til negative batteriet terminalen med en skiftenøkkel. Løft kabelen fra batteriet og sett det til side.

• Grip øverst til høyre i hoved dashbordet panelet og trekke den fra Yukon's dash. Arbeide hendene øverst på dashbordet, skille panelet fra dashbordet rundt omkretsen av dashbordet. Avsette panelet.

• Trekk ned begge plast spakene på hver side av fabrikken stereo braketten. Disse spaker slipper Yukon's stereo fra festebraketten. Trekke stereo ut av dashbordet dock og koble stereo ledningene fra baksiden av enheten.

• Sett inn en frontplaten adapter i stereo dock. Heve begge spakene på sidene av monteringsbraketten å låse i kortet. Trekke ledninger og antenne Stereokabel fra baksiden av Yukon's stereo dock til forsiden av dashbordet.

• Fest stereo ledninger kontaktene til ledninger sele kortet fører. Ledningene kobles bare én måte, og plasseringen til den riktige tilkoblingen er beskrevet i den medfølgende sele manuelt og/eller som en fargekode på fører seg.

• Koble antennen kabel ledelsen i GM antenneadapter kabel. Kabel antenneadapter inn FM-antennen inngang på baksiden av den nye stereoen. Koble ledninger sele kortet fører til utgangene på baksiden av ettermarkedet stereo enhet.

• Skyv stereo i stereo dokken. Skyv enheten på dashbordet til det låses på plass inni frontplaten kortet. Plass viktigste oversikten panelet på dashbordet. Trykk rundt omkretsen av panelet feste det tilbake på Yukon's dashboard.

• Erstatte jording kabelklemmen rundt negative batteriet terminal. Stramme bolten på kabelklemmen med wrench. Lukk GMC er panseret.