Nnywellness.com

Min Grand er ikke slå Over


Pontiac Grand er er en sedan stil bil. Denne sedan kom nesten utelukkende med automatgir, strøm vinduer og låser og en lasterommet i bagasjerommet. Den Pontiac Grand er, som andre biler, kan vise tegn på tenningen problemer. Hvis du har en Grand er at ikke er snu, er det tre steder du feilsøker som bør få deg igjen. Holde seg til tre grunnleggende girskift, batteriet og drivstoff å finne en løsning.

Instruksjoner

• Sitte i førersetet Grand er og se på indikatoren gear SKIFT. Visuelt kontrollere Grand er i "P" for "Park". Skyv gear shifter det skal i park og slå tenningsnøkkelen for å starte motoren. Grand er starter ikke med mindre gear shifter er satt til "P".

• Slå nøkkelen til nøytral posisjon og slå på lysene og radio. Hvis dette ikke kommer, batteriet er mest sannsynlig døde eller terminalene er korrodert. Åpne Shack og støtte åpne. Kontrollere terminaler for akkumulert gunk og crud. Hvis bruk cola og tannbørste til å vaske av terminalene. Syre i cola bryter ned batteriet korrosjon. Når rene, slå av tenningsbryteren å starte bilen. Hvis fortsatt ingen start, må batteriet være mindre, lades eller erstattet.

• Slå tenningsnøkkelen og lytte for stamming eller en start og deretter rask stall ut. Sjekk din bensinmåler for å se de drivstoff. Den stamming angir Grand er er tom for drivstoff. Åpne gassen cap og hell i en til to gallons fra gass kan.

• Trykk gasspedalen og slå av tenningsbryteren for å starte det Grand er.